Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Zapomeň na Gucci a Balenciagu. Toto jsou originální high fashion značky, které nenosí každý

The Row 

The Row je dílem slavných dvojčat Ashley a Mary-Kate Olsen, které můžeš znát z dětských komedií devadesátých let. Ty si svůj sen o oděvní značce splnily v roce 2006. Módní dům se zaměřuje na výjimečné látky, dokonalé detaily a precizní šití všech vyrobených modelů. Návrhářky kombinují nadčasovou estetiku s jemností, která vytvořila jejich klasický podpis.

Kolekce The Row kromě toho zkoumají sílu zjednodušených, respektive minimalistických tvarů v nekompromisní kvalitě.

The Row
Zdroj: The Row

V tomto případě nejde o klasickou „celebritní“ značku bez špetky nápadu a kvality, jelikož The Row konkuruje uznávaným módním domům. „The Row je ztělesněním decentní a nadčasové elegance, díky nimž jsou jednoduché základy šatníku luxusní a jedinečné. Každou sezónu obdivuji tuto značku a to, jak zůstává věrná své DNA,“ řekla marketingová ředitelka NET-A-PORTER Libby Page pro Vogue.

Nadčasové produkty The Row najdeš v nabídce online obchodu NET-A-PORTER. Pokud tě zajímají ceny, tak například bavlněná bílá košile v rovném střihu stojí přibližně 25 tisíc korun, zatímco dlouhý vlněný kabát s dvouřadým zapínáním koupíš za více než 110 tisíc korun. My si vystačíme s cenově dostupnějšími modely, ale máš-li neomezený rozpočet, koupě nebudeš litovat.

The Row
Zdroj: The Row

Ermanno Scervino

Stále poměrně mladý módní dům se sídlem ve Florencii, o kterém jsi už možná slyšel*a. Společnost Ermanno Scervino od sezóny jaro/léto 2003 pravidelně na milánském týdnu módy představuje originální ready-to-wear kolekce, které diváky zvedají ze židlí.

Ermanno Scervino
Zdroj: Ermanno Scervino

Elegantní italská značka se věnuje kvalitně šitým a pleteným kouskům s klasickými prvky pro každodenní nošení. Kreativní ředitel a jeho tým specialistů vytvářejí luxusní modely s přísným étosem „made in Italy“. Ateliér, výzkumná laboratoř i oddělení oděvů jsou v jednom prostoru, aby se zajistila úspěšná integrace všech procesů luxusní oděvní společnosti.

Pozornost věnovaná detailům, pečlivá výroba a elegantní kombinace jsou to, co činí kousky Ermanno Scervino jedinečnými a exkluzivními. Nás baví téměř vše –⁠ od prémiových pletenin z alpaky přes sofistikované kabáty a zimní bundy z technických tkanin s bohatým zdobením až po moderní střihy kalhot a středních vrstev.

Prohlédni si online obchod značky a najdi si kousky, které budeš milovat do konce života.

Ermanno Scervino
Zdroj: Ermanno Scervino
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse