Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. prosince 2023 14:44
Čas čtení 0:55
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Chyba v matrixu. Žena natočila slepice ztuhlé jako sochy, důvod jejich chování zjistila později

VIDEO: Chyba v matrixu. Žena natočila slepice ztuhlé jako sochy, důvod jejich chování zjistila později
Zdroj: Hippopx/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Pamatuješ na video dívky, která přeřízla citron, a když se otočila, byl opět v celku? Podobný glitch teď zachytila žena na TikToku.

Tak tohle je creepy. Ženě, která vystupuje na TikToku jako Brianna Antoinette, se podařilo natočit tzv. chybu v matrixu. Když byla venku se svými slepičkami, které za ní vesele pobíhaly, najednou jako by se svět zastavil. Slepice ztuhly jako sochy a nereagovaly na křik ani pohyb své majitelky. Má video logické vysvětlení? Nech se překvapit.

Doporučeno
FOTO: „Je to osvobozující.“ Pamela Anderson se na udílení cen objevila opět bez make-upu FOTO: „Je to osvobozující.“ Pamela Anderson se na udílení cen objevila opět bez make-upu 6. prosince 2023 10:07

Video, které Brianna Antoinette nahrála na TikTok, se okamžitě stalo virálním a za necelý týden jej vidělo více než 15 milionů lidí. Brianna se v něm pokouší nakrmit své hladové slepice, které z čista jasna ztuhnou a nepohnou se ani o milimetr. Po několika sekundách se ale vrátí do normálu, jako by se nic nedělo. 

„OK, tak tohle je nejlepší důkaz pro chybu v matrixu, jaký jsem kdy viděla,“ napsala jedna z diskutujících v komentářích. „Lidé ovládající matrix museli mít pořádně nahnáno, než tu chybu opravili,“ přidala se další. Na první pohled děsivá situace má však jednoduché vysvětlení.

Zamrznutí slepic má logické vysvětlení

V rozhovoru pro Newsweek Brianna uvedla, že konečně zná důvod, proč se její slepice chovaly tak, jak se chovaly. Prý takto reagují, když na obloze vidí kroužit jestřába. Zastaví se jako sochy, aby si jich dravec nevšiml a slepičky se tak nestaly jeho kořistí. 

To však Brianna zjistila až později, a je tak pochopitelné, že ji chování slepic vyděsilo. 

@brianna_antionette What in the world happened to the chickens🤯😵‍💫🫨 #viral #fyp ♬ original sound - ✨BRI✨
Domů
Sdílet
Diskuse