Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. prosince 2023 10:07
Čas čtení 1:08
Tereza Šnajdrová

FOTO: „Je to osvobozující.“ Pamela Anderson se na udílení cen objevila opět bez make-upu

FOTO: „Je to osvobozující.“ Pamela Anderson se na udílení cen objevila opět bez make-upu
Zdroj: Arnold Jerocki/Getty Images
OSOBNOSTI PAMELA ANDERSON ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

„Nesnažím se být nejkrásnější ženou v místnosti. Je to osvobozující,“ řekla hvězda ze seriálu Pobřežní hlídka.

Herečka a modelka Pamela Anderson se v pondělí 4. prosince zúčastnila udílení cen Fashion Awards 2023. Mile překvapila tím, že opět přišla bez make-upu, neboť se chce zaměřit na svou přirozenou krásu. „Jsem prostě sama sebou, taková, jaká jsem,“ řekla s tím, že netrávit hodiny v maskérně je osvobozující a zároveň rebelské. Znamená to, že kosmetickým trendem pro rok 2024 bude „no make-up“ look?

Doporučeno
Revoluce přirozené krásy: Pamela Anderson prozradila, proč se přestala líčit. Důvod tě dojme Revoluce přirozené krásy: Pamela Anderson prozradila, proč se přestala líčit. Důvod tě dojme 5. října 2023 15:56

Předávání cen Fashion Awards 2023 se uskutečnilo v Londýně a herečka na slavnostní ceremoniál dorazila oblečená do bílého kompletu sestávajícího z širokých kalhot, volného trika a saka přehozeného přes ramena. Svůj look pak doplnila jednoduchými malými stříbrnými náušnicemi. Vlasy měla stažené do culíku a na obdiv tak dávala především svoji tvář. Tvář bez make-upu, která ji už jednou dostala na titulní strany novin. 

„Nesnažím se být nejkrásnější ženou v místnosti“

Jen před pár měsíci se totiž herečka zúčastnila pařížského týdnu módy a stejně jako nyní zvolila i tam look bez make-upu. „Nevím, prostě mě to nějak napadlo. Oblékala jsem se do toho krásného oblečení a říkala jsem si, že mu nechci konkurovat. Nesnažím se být nejkrásnější ženou v místnosti. Mám pocit, že tohle je svoboda,“ řekla Pamela Anderson. „Nepotřebuji stylistu. Nemám stylistu. Nemám ani tým glamour. Prostě to dělám tak nějak volně,“ pokračovala. 

Doporučeno
Olejování pupíku kvůli hubnutí? TikTok ovládá podivný trend, jeho přínos vidí expertka v jediné věci Olejování pupíku kvůli hubnutí? TikTok ovládá podivný trend, jeho přínos vidí expertka v jediné věci 2. prosince 2023 10:00

Pak se Pamela Anderson rozpovídala o tom, že chce být vzorem pro všechna pojetí krásy. I té přirozené. „Cítím, že jako žena, žena v mém věku a žena na očích veřejnosti... je také vaším úkolem být vzorem ve všem,“ dodala.

Pamela Anderson je krásná žena, k níž vzhlíží mnoho dam z celého světa. Je možné, že je bude inspirovat a že v příštím roce uvidíme více žen v jejich přirozené kráse? Uvidíme.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Domů
Sdílet
Diskuse