Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2023 11:07
Čas čtení 0:50
Radim Šlechta

Pracující v nemocnici dostali od vedení bramboru. Stále je to ale lepší než dárek z minulého roku

Pracující v nemocnici dostali od vedení bramboru. Stále je to ale lepší než dárek z minulého roku
Zdroj: Unsplash/Hai Nguyen
NEWS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Netradiční vánoční bonus způsobil poprask na sociálních sítích.

Předvánoční čas se v práci často nese ve znamení dárků pro zaměstnance a zaměstnankyně. Jedna z amerických nemocnic svůj dárek vyřešila, řekněme, velmi netradičním způsobem. Svoje pracující odměnila pečenou bramborou. Zaměstnankyně Amanda zveřejnila její fotku na sociální síti X a způsobila poprask.

„Jako vánoční bonus jsme dostali pečenou bramboru. Kromě toho nám řekli, že její hodnota je 15 dolarů, takže ji budeme muset s další výplatou zdanit. Potřebuje tady někdo asistentku, abych mohla skončit rovnou?“ uvedla Amanda na X.

Lidé její poznámku vášnivě sdíleli s tím, že se jedná o opravdu nedůstojný vánoční bonus. Kromě toho mnoho lidí upozorňovalo na to, že výrobní cena tohoto dárku jsou přibližně tři dolary, nikoliv 15, a někdo na tomto bonusu tedy pravděpodobně velmi profituje.

Amanda do diskuse ještě přilila pověstný oheň s tím, že je „pochoutka“ stále lepším bonusem než vánoční dárek z minulého roku. Loni se totiž mělo jednat o možnost 30minutového videohovoru s vedením nemocnice.

Doporučeno
Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie 2. května 2024 15:42

Tweet během jediného týdne získal téměř 50 tisíc lajků a 2,7 milionu zobrazení. Zdá se také, že většinu uživatelské obce chování Amandiných nadřízených naštvalo a její nadřízené přirovnávali například k padouchům z knih Charlese Dickense.

Domů
Sdílet
Diskuse