Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2024 14:00
Čas čtení 3:19

Získej přístup k celému obsahu Refresher+ a všem benefitům již za korunu denně. Stačí využít tento slevový kód

Získej přístup k celému obsahu Refresher+ a všem benefitům již za korunu denně. Stačí využít tento slevový kód
Zdroj: Refresher
REFRESHER
Uložit Uložené

Nyní si můžeš aktivovat kterýkoli roční balík Refresher+ se 24% slevou. Příliš dlouho ale nepřemýšlej, sleva platí jen několik dní.

Na oslavu příchodu nového roku jsme si připravili limitovanou nabídku, která může být tvojí první investicí do sebe sama v roce 2024. Využij náš slevový kód 2024 a získej po celý rok přístup k celému obsahu Refresher+ a jeho benefitům již za korunu denně.

Roční členství v klubu Refresher+ ti zpřístupní tisíce prémiových článků, které si užiješ bez reklam, a navíc je potom můžeš odemykat i rodině či kámošům. Kromě toho budeš mít přístup i k exkluzivním benefitům, jako jsou například lístky na koncerty známých interpretů, pozvánky na různé eventy, PPV kódy na streamování MMA zápasů či slevy do různých obchodů. Benefity pravidelně obměňujeme, abychom mohli potěšit každého člena klubu.

Dlouho však neváhej, jde o limitovanou nabídku, která platí od 1. ledna do 7. ledna 2024. S tímto kódem si můžeš aktivovat členství v klubu Refresher+ se 24% slevou. Kód ale můžeš uplatnit jen na koupi jednoho z typů ročního členství, které najdeš uvedené níže.

přidej se ke členům refresher+
Spočítali jsme, že s kódem 2024:
  • Máš členství Light za necelou korunu denně. Light ti odemkne celý prémiový obsah.
  • Členství Standard tě vyjde na 3 koruny denně. V tomto případě získáš nejen neomezený přístup k zamčeným článkům, ale i přístup k benefitům, a navíc se ti bude zobrazovat méně reklam.
  • Členství Premium získáš za pouhé 4 koruny na den. Premium ti odemkne všechny zamčené články, které budeš číst bez reklam a budeš je moci zpřístupnit i kámošům. Kromě toho můžeš využívat benefity klubu Refresher+.
Refresher+, novoroční sleva, předplatné
Zdroj: Refresher

V Refresheru se kromě mapování aktuálních trendů a dění ze světa módy, filmů či hudby věnujeme také důležitým společenským tématům. Také otevíráme tabuizovaná témata bez předsudků a přinášíme ti rozhovory s úspěšnými, inspirativními či kontroverzními lidmi. Kromě toho nás fascinují záhady lidského těla, nevysvětlené historické události nebo zajímavosti z různých koutů světa.

Tento typ obsahu můžeme tvořit také díky členům klubu Refresher+. Podívej se, jaký typ obsahu ti tvé členství zpřístupní.

Co se stane s tvým tělem, když budeš pít alkohol každý den?

Jedno z témat, které pravidelně otevíráme, je zdraví a životní styl. V rámci série Co se děje s tvým tělem, když... ti přinášíme vědecky podložené zajímavosti o úžasných mechanismech lidského těla. Na ukázku jsme pro tebe vybrali článek, ve kterém se dozvíš, co se stane s tvým tělem, budeš-li pít alkohol každý den. Troufáš si vsadit, jak to dopadne?

V tomto článku se například dozvíš, jak je možné, že se skleničkou dostaneš chuť na fast food nebo chipsy. Vysvětlíme ti, proč se po párty častěji budíš na WC nebo jestli můžeš takto ohrozit svůj sexuální výkon.

zjisti, co se stane, když budeš pít každý den alkohol

Rozhovor s Metrixem o tom, jak vzpomíná na svoji rapovou kariéru

Součástí prémiového obsahu jsou také rozhovory se známými hudebníky nebo herci. V tomto případě jsme vyzpovídali Metrixe, který se přesně před deseti lety proslavil kultovní skladbou Hejtrs v rohu.

V našem rozhovoru se dozvíš nejen to, jak vzpomíná na svoji rapovou kariéru a jaké jsou jeho oblíbené zážitky z koncertů, ale i to, kdo a za co ho žaloval, čím se živí či jak žije teď.

přečti si rozhovor s Metrixem

Zjistíš, jak probíhá tantrická masáž

Naši redaktoři rádi zkouší nejrůznější věci na vlastní kůži, někdy se zase zeptají profesionálů z rozličných odvětví na to, jak vypadá jejich práce.

Naše redaktorka Timea tentokrát vyzpovídala tantrickou masérku ohledně toho, jak přesně masáž probíhá a čím se liší od běžné masáže, či naopak erotiky. Dozvíš se také pravidla nebo to, jací klienti tyto služby využívají.

poznej tantrické masáže

Filip o studiu na Harvardu: Lidé nevědí, že školné si zde může dovolit téměř každý, má to však háček

Rádi sbíráme příběhy úspěšných Čechů a Slováků v zahraničí a 20letý Filip je jedním z nich. Podařilo se mu dostat na Harvard. Pokud je tvým snem studovat na prestižní univerzitě, tento rozhovor si určitě nenech ujít.

Filip nám detailně prozradil průběh celého přijímacího procesu, jak se mu podařilo dostat na školu či svůj univerzitní život. Dozvíš se, kolik stojí školné a jaké konkrétní podmínky musíš splnit, pokud chceš získat 100% finanční podporu.

jak se dostaneš na Harvard

Rozhovor s Ninou Janovou 

Také ti přinášíme rozhovory se známými tvářemi ze sociálních sítí a odhalujeme ti zákulisí českého i světového showbyznysu. Jon Marianek patří mezi kontroverzní, ale o to výraznější postavy mezi influencery a proslul zejména jako spolupracovník Jakea Paula.

V rozhovoru s Jonem se dozvíš, jak vypadá spolupráce s globální hvězdou a jaké má plány do budoucna. Podělil se s námi i o informace o tom, kolik si zhruba vydělá či jak vznikla virální píseň Chleba.

přečti si rozhovor s Jonem

Rozhovor s Danielem o životě za mřížemi

Jak jsme ti už naznačili v úvodu, věnujeme se i náročným společenským tématům. Jedním z nich je i život za mřížemi. V rozhovoru s Danielem jsme se bavili o tom, jak vypadá život za mřížemi a čeho se ve vězení nejvíc bál.

Dozvíš se, jak se k sobě navzájem chovají vězni či jakou roli hraje to, jaký zločin kdo spáchal.

daniel o životě za mřížemi
Domů
Sdílet
Diskuse