Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Wolt.
8. ledna 2024 16:56
Čas čtení 1:27
Sponzorovaný obsah

Vyhraj lístky na Colours of Ostrava. Wolt přináší slevy na jídlo a soutěž o hodnotné ceny

Vyhraj lístky na Colours of Ostrava. Wolt přináší slevy na jídlo a soutěž o hodnotné ceny
Zdroj: Wolt
GASTRO NAKUPOVÁNÍ A SLEVY WOLT
Uložit Uložené

Oblíbená donášková služba si pro členy Wolt+ přichystala zajímavou akci.

Objednáváš si jídlo nebo potraviny a ještě nemáš předplatné na Wolt? Možná je nejvyšší čas si ho udělat. Od 8. do 28. ledna totiž najdeš v aplikaci slevy, díky kterým ušetříš za dovoz z restaurací a řetězců, jako je Starbucks, Albert, Burger King, Pizza Hut, Wokin nebo L' Osteria, ale i z oblíbených lokálních podniků. Slevy se každý týden mění, takže nezapomeň checkovat, jestli nepřibyl tvůj favorit.

Navíc máš možnost zúčastnit se losování o hodnotné ceny v hodnotě až 20 000 Kč. Tento týden se hraje o čtyřdenní lístky na Colours of Ostrava. Do soutěže se mohou zapojit pouze předplatitelé Wolt+ a podmínkou je objednat si z podniků zapojených do Wolt+ Weeks, které najdeš na tomhle odkaze. U objednávky zadáš konkrétní promo kód z aplikace, čímž potvrdíš svou účast v soutěži.

aktivuj si wolt+
wolt, jedlo, obed, potraviny, stôl
Zdroj: Wolt

Na jaké slevy se můžeš těšit?

Akce platí po celém Česku. Celkem se zapojilo téměř 200 podniků, takže existuje poměrně velká pravděpodobnost, že je mezi nimi i tvoje oblíbená restaurace.

Nabídka slev se každý týden mění a liší se v jednotlivých městech. Aktuální nabídky najdeš vždy v aplikaci Wolt a platí pouze pro členy Wolt+. V týdnu od 15. do 21. ledna se můžeš těšit například na tyto slevy:

  • Sleva 200 Kč při objednávce nad 799 Kč v supermarketu Albert.
  • V Bageterii Boulevard platí 40% sleva při objednávce nad 200 Kč.
  • Jídla z L' Osteria si vychutnáš o 30 % levněji.
  • Pokud objednáš z Wolt Marketu alespoň za 750 Kč, dostaneš 150 Kč slevu.
wolt
Zdroj: Wolt

Jaké další výhody máš s Wolt+?

Hlavní výhodou Wolt+ je, že neplatíš za doručení. S každou objednávkou tak můžeš ušetřit až 69 Kč. Pokud si jídlo sám*sama vyzvedneš, předběhneš frontu, a ještě dostaneš 10 % z objednávky zpět v kreditech, o které budeš mít levnější další objednávku. Po celý rok také dostáváš exkluzivní nabídky z vybraných podniků.

Wolt+ stojí 99 Kč měsíčně, takže stačí objednat párkrát do měsíce a vyplatí se ti. Přesvědčit se o tom můžeš díky třicetidenní zkušebce, kdy máš všechny výhody zdarma. Navíc když si teď zřídíš předplatné na celý rok, dostaneš ho za dlouhodobě sníženou cenu. S 20% slevou stojí 780 Kč, což vychází na 65 Kč za měsíc. Členství lze kdykoliv zrušit. 

přidej se k wolt+
Domů
Sdílet
Diskuse