Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti FixServis.
15. ledna 2024 10:03
Čas čtení 1:15
Sponzorovaný obsah

Za méně peněz stejné množství muziky? Rozdíly mezi AirPods 3 a AirPods Pro nejsou tak výrazné, s cenou stoupá zejména komfort

Za méně peněz stejné množství muziky? Rozdíly mezi AirPods 3 a AirPods Pro nejsou tak výrazné, s cenou stoupá zejména komfort
TECH
Uložit Uložené

Které AirPods jsou pro tebe vhodnější?

Plánuješ si pořídit nové AirPods a přemýšlíš nad tím, jestli se ti vyplatí investovat do AirPods Pro, nebo ti postačí AirPods 3? Prohlédni si srovnání nejdůležitějších vlastností a parametrů, které je dobré znát.

Vyšší cena, komfortnější nošení

V době oficiálního uvedení na trh byly AirPods Pro přibližně o 70 dolarů dražší než AirPods 3. Za své peníze však dostaneš i vyšší kvalitu. Klíčovým prvkem, kterým disponují AirPods Pro, jsou silikonové špunty do uší, které zpříjemňují nošení sluchátek.

Díky silikonovým špuntům tě sluchátka pravděpodobně nezačnou tlačit v uších ani po několika desítkách minut. Nemluvě o tom, že o něco lépe drží v uchu, což oceníš hlavně v případě, že je budeš nosit do fitka, při běhání nebo jiných sportovních aktivitách.

I AirPods 3 mají propracovaný design, takže dobře drží v uchu a ty se nemusíš bát, že by ti vypadávaly z ucha.

Aktivní potlačování hluku

Druhým výrazným rozdílem mezi AirPods 3 a AirPods Pro je skutečnost, že model Pro je vybaven technologií Active Noise Cancellation, která aktivně potlačuje okolní hluk. To oceníš hlavně při telefonování přes sluchátka.

airpody, slúchadlá
Zdroj: FixServis

Podobná kvalita zvuku, rozdíl ve výdrži baterie

Jak by se dalo čekat, díky tomu, že AirPods Pro aktivně potlačují okolní zvuky a těsněji sedí v uších, nabízí o něco lepší kvalitu zvuku než AirPods 3. Rozdíl ale není tak velký jako například mezi AirPods 2 a AirPods Pro.

AirPods 3 jsou vybaveny technologií Adaptive EQ, která přizpůsobuje zvuk podle tvaru ucha konkrétního člověka pro dosažení nejlepšího akustického zážitku. Co se týče ostatních prvků a funkcí, například rychlého párování, rychlé změny zařízení nebo prostorového zvuku, ty jsou stejné v obou verzích AirPods.

Ve prospěch AirPods 3 hovoří kombinovaná výdrž baterie, která je na úrovni až 30 hodin. AirPods Pro nabízí kombinovanou vydrž baterie jen 24 hodin.

Kvalitní sluchátka různých značek za výhodné ceny najdeš na e-shopu FixServis, který nabízí široký výběr různých značek a modelů s rychlým doručením.

zjisti víc
Domů
Sdílet
Diskuse