Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2024 12:00
Čas čtení 3:49
Timotej Gašper

Zeus neřekne ani slovo, přesto jeho videa sledují stovky milionů lidí. Ve skutečnosti má lukrativní práci a obrovský příjem

ZAJÍMAVOSTI INSTAGRAM SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Uložit Uložené

S imagí starodávného řeckého boha válcuje internet, a přitom v kuse mlčí. Kdo je ve skutečnosti záhadný Zeus z instagramu a TikToku a v čem tkví jeho úspěch?

Sociální sítě dokáží vybudovat, ovlivnit, či dokonce zničit slávu a kariéru. Jednou z nejoblíbenějších je instagram, který denně sleduje až 500 milionů lidí.

cristiano ronaldo
Zdroj: Instagram/Cristiano Ronaldo

Nejslavnější osobností na této platformě je fotbalista Cristiano Ronaldo, kterého sleduje 617 milionů lidí. Mezi top 10 patří také například Kim Kardashian, Lionel Messi, Ariana Grande či The Rock. Všechny zmíněné profily počítají své followery ve stovkách milionů, ale jen málokdo z nich způsobil v posledních měsících takový mediální rozruch jako záhadný muž s tmavší pletí a výraznými vousy.

Má miliony fanoušků a stovky milionů zhlédnutí

Zeus (@zeus.officiel_) je profil muže, který se v posledních měsících stále více dostává do pozornosti uživatelů sociálních sítí. Kromě instagramu je populární také na TikToku. Na instagramu ho sleduje 1,6 milionu lidí, ale některá videa na jeho profilu dosahují i desítek milionů zhlédnutí. Pozornost poutá zejména krátké video v autě, které mělo v době psaní článku 111 milionů zhlédnutí. Kdo je ale vlastně tajemný a mlčící Zeus?

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zeus (@zeus.officiel_)

Lidi na sociálních sítích zaujala zejména jeho hlava. Tmavší pokožka, světlé delší vlasy, upravené vousy a výraz tváře připomínají řeckého boha hromu, blesku a nebes, kterým je Zeus, píše Thisisriviera.

Doporučeno
Tihle lidé anonymně ukrývají peníze po celém Slovensku. Kdo stojí za profilem Cash Catch a proč je kritizují? Tihle lidé anonymně ukrývají peníze po celém Slovensku. Kdo stojí za profilem Cash Catch a proč je kritizují? 18. dubna 2024 8:00

Netradiční vzhled doplňuje štíhlá postava a oblečení. To je součástí všech fotek či videí, které se v souvislosti s ním objeví. Kromě toho postuje svůj výstřední a luxusní životní styl zahrnující drahá auta, jachty, helikoptéry, kasina či nádherné vily v Monaku, Paříži a Dubaji.

Ve skutečnosti má lukrativní práci

Ve spojitosti s tímto záhadným mužem se tak na internetu začaly hromadit otázky na jeho jméno, věk, práci, odkud vlastně přišel a proč ve videích neustále mlčí. Většině muselo dosud stačit tvrzení, že je to instagramový Zeus.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 152328 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Čím přesně se živí.
  • Jak si vybudoval tak silné sociální sítě.
  • Jakou prestižní univerzitu vystudoval.
  • Čemu se věnuje při práci.
  • Jak vypadá jeho vozový park.
  • Jaký je jeho soukromý život.
Domů
Sdílet
Diskuse