Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2024 19:14
Čas čtení 0:44
Monika Růžičková

Žena na internetu sdílela náčrtky svého dospívajícího syna, Louis Vuitton ho najal jako stážistu

Žena na internetu sdílela náčrtky svého dospívajícího syna, Louis Vuitton ho najal jako stážistu
Zdroj: Unsplash/Jannis Lucas/volně k užití
MÓDA FRANCIE LOUIS VUITTON MÓDA
Uložit Uložené

Francouzská luxusní značka Louis Vuitton nedávno poskytla vysněnou stáž teenagerovi poté, co se několik jeho skic stalo virálními na sociálních sítích.

Milan z Paříže nakreslil spoustu návrhů stylových tenisek a oblečení s monogramem Louis Vuitton. Jelikož v něj jeho matka hodně věří, rozhodla se jeho návrhy sdílet na sociální síti X s nadějí, že se jejímu synovi splní sen.

Doporučeno
Čtyřletá Češka má světový rekord. Dostala se do základního tábora pro výstup na Mount Everest Čtyřletá Češka má světový rekord. Dostala se do základního tábora pro výstup na Mount Everest 11. ledna 2024 11:50

V příspěvku Louise Odessa o svém synovi napsala: „Nikdy jsem ho neviděla tak nadšeného jako ten den, kdy mi ukazoval vaši výstavu naproti Samaritaine (obchodní dům v Paříži, pozn. red.). Věděl toho o historii Louise Vuittona tolik.“

Návrhům se na sociálních sítích dostalo velké pozornosti. Celé situaci pomohla i francouzská novinářka Marie Gentric, která požádala značku Louis Vuitton, aby Milanovy kresby posoudila. Firma pak chlapci skutečně nabídla týdenní stáž.

„Po dvou dnech jsem se tam cítil lépe než ve škole. Opravdu jsem se cítil ve své komunitě. Je to kouzelné. Je to pro mě začátek života,“ řekl francouzské zpravodajské stanici BFMTV.

Domů
Sdílet
Diskuse