Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Vondroušová, Calin i Formanová. Forbes představil výběr 30 pod 30, podívej se na celý seznam

Matyáš Boháček, 19 let, student a vědec

Svůj první web naprogramoval v šesti letech, od té doby vyvinul aplikaci na odhalování deepfakes či na překlad znakového jazyka, která zaujala i v OSN. Devatenáctiletého studenta Stanfordu proto jen málokdo nazve jinak než géniem.

Roksana Táborská, 28 let, psycholožka

Co člověka vede k tomu, že si vezme život, ale především jak tomu předejít? To jsou otázky, jež Roksana Táborská zkoumá v Národním ústavu duševního zdraví, kde se zabývá prevencí sebevražd. Se svým manželem spolurozvíjí Terapii mezi stromy, kde propojují psychologickou péči s pobytem v přírodě.

Eliška Havlíková, 20 let, modelka

Eliška Havlíková zažívá v modelingu v posledních několika sezonách vzestup přímo raketový. Kromě trvalé spolupráce s Gucci je také tváří jedné z kampaní značky Hermès a účastnila se například přehlídek módního domu Dolce & Gabbana.

Michal Harásek, 29 let, podnikatel

Vybudoval v Česku největší a nejrychleji rostoucí brigádnickou platformu Tymbe, která pomocí umělé inteligence automatizuje nábor. 

Miroslav Kraus, 29 let, podnikatel

Navrhuje minipivovary u nás i ve světě, propojuje pivo a design, vymyslel unikátní koncept modulárních malých pivovarů. Kraus spolu s otcem a strýcem založil rodinnou firmu na stavbu technologií pro výrobu zlatavého moku, ve které je největším pohonem rostoucích tržeb.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 3 z 6
Zpět
Sdílet
Diskuse