Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2024 17:30
Čas čtení 0:45
Barbora Adamkovičová

Toto je nejoblíbenější seriál roku 2023. Netflix překvapivě neobsadil první místo

Toto je nejoblíbenější seriál roku 2023. Netflix překvapivě neobsadil první místo
Zdroj: Netflix, Apple TV+
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Zatímco streamovací gigant obsadil několik míst v první desítce, první místo obsadil konkurenční Apple TV+.

Americká společnost Nielsen zveřejnila žebříček nejsledovanějších filmů a seriálů. Platforma s nejvíce streamovanými původními díly je tentokrát jiná než předloni. První místo v žebříčku tentokrát neobsadil Netflix, ale konkurenční Apple TV+, informuje The Hollywood Reporter.

Doporučeno
České sci-fi ovládlo Netflix. Stálo 45 milionů a ukazuje šílenou budoucnost Prahy České sci-fi ovládlo Netflix. Stálo 45 milionů a ukazuje šílenou budoucnost Prahy 31. ledna 2024 8:30

Streamovací gigant sice obsadil několik míst v první desítce, ale žebříček zcela neovládl. Nejsledovanějším původním seriálem se totiž stal Ted Lasso, který nad ostatními vyčnívá se 16,9 miliardy zhlédnutých minut. Britský komediální seriál skončil teprve loni a u fanoušků a fanynek zaznamenal rekordní úspěch.

Podle výsledků měření se však Netflix může pochlubit největším množstvím streamovaného obsahu. S celkovým počtem 14,4 miliardy zhlédnutých minut se na druhém místě umístil seriál The Night Agent společnosti Netflix.

Další místo obsadil komediálně-dramatický seriál Ginny & Georgia, který lidé streamovali neuvěřitelných 13,8 miliardy minut. V čele žebříčku se umístila také americká reality show Love is Blind, populární seriál Outer Banks a kultovní seriál The Mandalorian od Disney+.

Doporučeno
PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamech v únoru. Těšit se můžeš na epickou řežbu i temný horor s hvězdou Vetřelce PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamech v únoru. Těšit se můžeš na epickou řežbu i temný horor s hvězdou Vetřelce 1. února 2024 17:00

Kromě původních projektů streamovacích služeb se statistika zaměřila také na další filmy a seriály, které lidé věrně sledovali. První místo obsadil seriál Kravaťáci s 57,7 miliardy zhlédnutých minut. Do první desítky se dostaly také světoznámé seriály Přátelé, Teorie velkého třesku a Chirurgové.

Domů
Sdílet
Diskuse