Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti Futurino.
13. února 2024 9:51
Čas čtení 1:54
Sponzorovaný obsah

Ikony sneakersů: Prozkoumejte kouzlo retro tenisek

Ikony sneakersů: Prozkoumejte kouzlo retro tenisek
Zdroj: Pixel-Shot / Adobestock.com
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Pokud milujete sneakersy, určitě jste si už všimli, že se do módy vrací i starší modely. To je sice pravda, ale nutno také dodat, že po těch letech tenisky přišly s inovativními prvky.

Ať už jde o design, nebo o strukturu, změny jsou znát. Na následujících řádcích se tak na ikony ve světě tenisek zaměříme do detailu. Inspirace je tady!

Jaké semišové sneakersy v klasickém stylu zvolit v letošní sezóně a s čím je kombinovat?

Semišové tenisky se do módy cyklicky vrací. A zrovna teď je čas na to, abychom je vytáhli na světlo světa. Ale nebojte se, nepůjde až tak o identické modely tenisek, které znáte z dávných dob. Výrobci oblíbených světových značek se k designu z broušené kůže velmi rádi vrací, ale boty podrobují novým strukturálním změnám. Díky tomu jsou pak i tenisky s klasickým až retro vzhledem velmi lehké a dobře prodyšné. Postarají se o to nové poznatky v oblasti technologií. Stylové kousky v semišovém provedení nabízí například i oblíbená módní značka adidas. Model adidas Handball Spezial je na trhu opravdovým hitem. Volit ho můžete v nejrůznějších barevných kombinacích. Klasické šněrování bylo u obuvi adidas Handball Spezial zachováno. Tkaničky na botách jsou ovšem mnohem pružnější a nabídnou vám tak vyšší míru komfortu při zavazování. Také pevnost tkaniček je na daleko lepší úrovni. Na botách pak nesmí chybět ikonické pruhy. Bez těch se výrobce adidas u retro kousků zkrátka neobejde. Nutno ještě dodat, že jsou semišové boty velmi elegantní a ženy je tak mohou vkusně sladit i s dalšími semišovými módními doplňky.

V čem vynikají boty New Balance 237 a s jakým oblečením či doplňky je ladit?

Boty s označením New Balance 237 přináší do světa módy černé a bílé kombinace. Pánové si tyto boty oblíbili zejména pro jejich minimalistický design. Jejich výhodou je například to, že je mohou muži snadno zakomponovat i do svých kapsulových šatníků. Čistě bílé pánské sneakersy New Balance 237 se výborně hodí i do jinak pestrobarevných outfitů nebo do outfitů se vzory a motivy. In budou letos ty abstraktní i zvířecí. Boty New Balance 237 jsou výborně odpružené a pyšní se masivní podrážkou. Zvýšená robustní platforma je letos opravdu v kurzu, a tak se není čemu divit, že se model obuvi New Balance 237 musel dostat opět na scénu. Jistě si ho zamilujete i vy!

Proč do outfitu zařadit i boty Vans Authentic?

Obuv Vans Authentic je zábavná a přináší do světa módy tu správnou jiskru. Boty Vans Authentic se chlubí vyšší podrážkou, která je však výborně odpružená. Díky tomu dokáže dobře tlumit nárazy chodidel při kontaktu se zemí. Boty Vans Authentic mají však velmi zábavný design. Kromě klasických trendy barev, jako je oříšková, vínová či oranžová, můžeme na obuvi Vans Authentic najít i motivy kostek, plamenů či kytek. Nechybí pak ani odvážné lebky. Dobré bude zmínit i to, že výrobce Vans do své kolekce Authentic zařadil také oděvy v podobném stylu. Ty pak mohou ženy i muži libovolně kombinovat ke zmíněné obuvi. Pokud tedy sháníte tenisky do originálního a neotřelého outfitu, ale stojíte si za klasickým designem, můžete se na značku Vans bezpochyby spolehnout.

Domů
Sdílet
Diskuse