Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. února 2024 12:16
Čas čtení 0:30
Anna-Marie Hanzlíková

Met Gala oznámilo letošní téma. Do čeho se budou muset celebrity nastylovat?

Met Gala oznámilo letošní téma. Do čeho se budou muset celebrity nastylovat?
Zdroj: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Přinášíme ti všechno, co potřebuješ vědět o letošním Met Gala. Jaký bude dress code a kdo už obdržel pozvánku na nejdůležitější fashion událost roku?

Letošní téma je Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, jak ve čtvrtek oznámil pořádající fashion magazín Vogue. Účastnictvo se tak bude muset nastylovat do stylu Šípkové Růženky.

Met Gala tradičně připadá na první květnové pondělí, letos se na něj tedy můžeš těšit 6. května. Dress code pro tento rok je The Garden of Time. Charitativní fashion událost se opět odehraje v newyorském Metropolitním muzeu umění.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Vogue (@voguemagazine)

Mezi celebrity, které budou mít čest posadit se vedle šéfredaktorky Anny Wintour, se letos zařadí Zendaya, Jennifer Lopez, Chris Hemsworth nebo Bad Bunny. Kromě nich má ještě čestné místo obsadit kreativní ředitel Jonathan Anderson a CEO TikToku Shou Zi Chew.

Podle serveru Teen Vogue se mezi hosty dají očekávat i Kardashianky, extravagantní Emma Chamberlain a trendy udávající Rihanna.

Domů
Sdílet
Diskuse