Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. února 2024 13:42
Čas čtení 0:41
Anna Vondráková

Zemřel mladší bratr Snoop Dogga. Slavný rapper na něj vzpomíná v dojemném příspěvku

Zemřel mladší bratr Snoop Dogga. Slavný rapper na něj vzpomíná v dojemném příspěvku
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre
ZAHRANIČÍ INSTAGRAM SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Jeho nevlastní bratr Bing Worthington býval kdysi jeho „bedňákem“ a později i manažerem turné. Zemřel ve věku 44 let.

V dojemné sérii příspěvků vzpomíná Snoop Dogg na svého nedávno zesnulého nevlastního bratra. Vrací se i ke smrti své matky, která zemřela v roce 2021. „(Bing Worthington) nás vždycky rozesmál. Jsi zpět u mámy,“ napsal Snoop pod video, na kterém se s Bingem baví s přáteli. Zveřejnil i společnou fotografii se zesnulým bratrem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený snoopdogg (@snoopdogg)

Upřímnou soustrast pod příspěvky vyjádřily další známé osobnosti. „Zůstaň silný... je mi líto, že se to stalo... posílám modlitby, lásku a světlo tobě a tvé rodině,“ napsal například herec Tyrese Gibson. Jako další se pod příspěvkem vyjádřili například zpěvačka Tamar Braxton a rapper D-Nice.

Bing působil také jako rapper ve skupině Lifestyle. Společně vydali několik alb, a jejich píseň se dokonce objevila na soundtracku k filmu Van Wilder 2. Ze skupiny však odešel a raději pomáhal svému bratrovi v zákulisí. „Někdy nemůžeš dělat všechno, co děláš, jen proto, že to vypadá dobře. Nechtěl jsem ztratit vztahy s bratrem, s přáteli, tak jsem přestal,“ uvedl v roce 2016 v rozhovoru pro Vice.

Domů
Sdílet
Diskuse