Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2024 6:50
Čas čtení 0:45
Anna Peclová

Rihanna měla po osmi letech velký koncert. Byla hvězdou svatby miliardářů v Indii

Rihanna měla po osmi letech velký koncert. Byla hvězdou svatby miliardářů v Indii
Zdroj: Getty Images/Tim P. Whitby
ZAHRANIČÍ INDIE RIHANNA
Uložit Uložené

Po osmi letech zazpívala zpěvačka Rihanna plnohodnotný koncert. Miliardáři si ji pozvali na soukromou svatební party v Indii. „Byla to ta nejlepší show!“ řekla po koncertě.

Rihanna zazpívala na předsvatebním večírku v rámci několikadenní oslavy svatby budoucích novomanželů Ananta Ambaniho a Radhiky Merchant v indickém Jamnagaru. Informuje o tom server Billboard.

Oficiální svatební obřad proběhne 12. července v Bombaji. Na seznamu téměř 1200 hostů je Rihanna, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Sunder Picha, Ivanka Trump i bollywoodská hvězda Shah Rukh Khan.

Doporučeno
Šílený trip v Dubaji nás s kamarádkou vyšel na 4000 korun, v mrakodrapu jsme spaly zadarmo Šílený trip v Dubaji nás s kamarádkou vyšel na 4000 korun, v mrakodrapu jsme spaly zadarmo 1. března 2024 12:00

Děti bohatých rodin

Ambani je synem miliardáře Mukeše Ambaniho, výkonného ředitele společností Reliance Industries a Nita Ambani a zakladatele nadačního fondu Reliance. Merchant je dcerou generálního ředitele společnosti Encore Healthcare Pvt. Ltd. Virena Merchanta a podnikatelky Saily Merchant.

Dynastie Ambani je proslulá extravagantními svatebními oslavami. Když se v roce 2018 vdávala Mukešova dcera Isha, vystoupila na obřadu Beyoncé, a v roce 2019 na svatbě nejstaršího syna rodiny Akashe zpíval Chris Martin z kapely Coldplay a kapela Chainsmokers.

Rihanna loni vystoupila v poločase Super Bowlu a také na předávání Oscarů, od svého Anti World Tour v roce 2016 však plnohodnotný koncert neodehrála. V pátek večer zaznělo dokonce 19 jejích písní, včetně Umbrella, Stay, Diamonds a Bitch Better Have My Money.

Domů
Sdílet
Diskuse