Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. března 2024 14:59
Čas čtení 0:48
Veronika Ábelová

FOTO: Princezna Kate byla poprvé po dvou měsících spatřena. Internet nevěří, že je to skutečně ona

FOTO: Princezna Kate byla poprvé po dvou měsících spatřena. Internet nevěří, že je to skutečně ona
Zdroj: Getty Images
ZAJÍMAVOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA
Uložit Uložené

Poslední dva měsíce kolovaly internetem různé teorie ohledně zmizení princezny Kate. Nikdo ji totiž neviděl od té doby, co byla naposledy o Vánocích s královskou rodinou venku.

V lednu palác oznámil, že Kate má podstoupit operaci břicha. Mluvčí ve svém prohlášení uvedl, že bude o důležitých změnách ve zdravotním stavu princezny informovat. Po dvou měsících byla Catherine, princezna z Walesu (jak zní oficiální titul) poprvé vyfocena v brýlích, jak sedí v autě poblíž hradu Windsor, kde sídlí.

Naposledy se k jejímu stavu palác vyjádřil 29. ledna, kdy zveřejnil informaci, že Kate byla propuštěna z nemocnice a chystá se doma zotavovat. Také sdělil, že zdravotní stav princezny je na dobré cestě. Zároveň princ William a Kate vyjádřili velké poděkování londýnské klinice a jejímu personálu za jejich péči. Nezapomněli ani na veřejnost a poděkovali za všechna přání k brzkému uzdravení princezny.

Za tu dobu ale vznikaly různé konspirační teorie. Mnozí se obávali, že je princezna v kómatu. Další z nich byla teorie, že Kate byla na plastické operaci, která se nepovedla. A kvůli tomu se neukazuje na veřejnosti.

Doporučeno
Kde je Kate Middleton? Princeznu dva měsíce nikdo neviděl, po internetu kolují konspirace Kde je Kate Middleton? Princeznu dva měsíce nikdo neviděl, po internetu kolují konspirace 4. března 2024 18:55

Konspirační teorie byly vyvráceny, když byla princezna po dvou měsících spatřena poblíž svého domova. Vypadá to, že se Kate zotavuje a brzy snad bude úplně v pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse