Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Toto je prý sedm nejlepších seriálů všech dob. Překvapil tě výběr?

4. The Wire

The Wire, v češtině občas nazývaný i s přídomkem Špína Baltimoru, je krimiseriál ověnčený cenou Emmy. Dočkal se šesti sérií a Time Out oceňuje konzistentní kvalitu scénáře a herecké výkony.

3. Rodina Sopránů 

Další zářez HBO a také další z mafiánského prostředí. „Tento seriál o mafiánském bossovi dnešních dnů je založen na rychlých zvratech, prudkých konfliktech a černém humoru. Sopránovi vás dostanou a nepustí,“ píše o klasice český Kinobox.

2. Městečko Twin Peaks

Twin Peaks změnilo pro televizní drama všechno,“ netroškaří recenzent Time Out. David Lynch podle něj stvořil nádherně natočený, perfektně obsazený seriál s nejlepším soundtrackem všech dob. Označuje ho i za největší dílo moderního umění.

1. Breaking Bad

Žebříčku kraluje seriál do češtiny překládaný jako Perníkový táta. Souhlasíš se zlatem pro tenhle seriál o smrtelně nemocném učiteli chemie a zfetovaném floutkovi? Hlasuj v anketě níže!

Nás osobně překvapilo, že třeba Simpsonovi skončili až šestnáctí, Přátelé dvaadvacátí, M*A*S*H čtyřiatřicátý a Stranger Things dokonce až pětapadesáté, stejně tak se těsně pod padesátým místem umístil Sex ve městě.

Co říkáš na výběr ty?

Anketa:
Souhlasíš s výběrem nejlepších seriálů?
Jasně, pecka vedle pecky.
Tak napůl, něco mi tam chybí.
Vůbec, líbí se mi jiné.
Jasně, pecka vedle pecky.
9 %
159 Hlasů
Tak napůl, něco mi tam chybí.
37 %
690 Hlasů
Vůbec, líbí se mi jiné.
54 %
1007 Hlasů
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse