Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2024 12:09
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Takovou hru jsi ještě nehrál*a. Ve hře The Alters budeš objevovat svět, vytvářet alternativní verze astronauta a řešit konflikty

Takovou hru jsi ještě nehrál*a. Ve hře The Alters budeš objevovat svět, vytvářet alternativní verze astronauta a řešit konflikty
FILMY A SERIÁLY NOVÉ HRY
Uložit Uložené

The Alters nabídne jedinečný koncept příběhu, ve kterém budou všechny postavy vlastně jednou osobou.

Jan Dolski je zaměstnanec vesmírné společnosti, který cestuje vesmírem ve velké lodi. Po nehodě se však ocitne na nepřátelské planetě a zjistí, že loď sám nedokáže ovládat. Má však štěstí, díky neznámým látkám na planetě a superpočítači v lodi je schopen vytvářet alternativní verze sebe sama.

Hráč si tedy vytváří své vlastní „klony“, jenže každý z nich je jiný, má jiný vzhled, minulost, chování, technické zaměření, znalosti atd. V podstatě se jedná o zcela odlišné lidi, které spojují některé životní události.

Dolski tak vytváří celou armádu vědců, techniků, botaniků a podobně. Problém však nastane, když si hráč uvědomí, že každý má své vlastní potřeby, ambice a názory. Na lodi začnou vznikat konflikty a hádky a dusná atmosféra může skončit smrtí.

The Alters nabízí ambiciózní a jedinečný herní příběh a mechanismy. Navíc je to nádherně vypadající sci-fi hra zasazená do barevného vesmírného prostředí. Titul vyjde ještě letos na PC, Xbox X/S a PS5. Za hrou stojí tvůrci z 11 Bit Studios (Frostpunk, This War of Mine).

Zpět
Sdílet
Diskuse