Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2024 9:05
Čas čtení 0:45
Radka Klučárová

Oktagon pořádá další akci na fotbalovém stadionu. Chce oslovit velká jména

Oktagon pořádá další akci na fotbalovém stadionu. Chce oslovit velká jména
Zdroj: Oktagon
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Oktagon míří na fotbalový stadion Eintracht Frankfurt s kapacitou 58 tisíc míst.

Po velkolepém souboji Attily Végha a Karlose Vémoly v pražském Edenu má česko-slovenská organizace Oktagon ambice ovládnout stadion v německém Frankfurtu.

Doporučeno
Tohle je 20 nejšťastnějších zemí pro lidi do 30 let, umístilo se i Česko Tohle je 20 nejšťastnějších zemí pro lidi do 30 let, umístilo se i Česko 25. března 2024 10:45

Novinku, která potěšila mnoho fanoušků MMA, oznámil jeden z šéfů organizace Ondřej Novotný na akci ve Stuttgartu. „OKTAGON 62 se uskuteční 12. října a fanoušci budou moci najít vstupenky v následujících týdnech po oficiálním spuštění na okagontickets.de. Pro zajímavost, domácí stánek fotbalového Eintrachtu Frankfurt má kapacitu 58 tisíc míst,“ uvedla organizace. Registraci pro předprodej najdeš tady.

Mottem této velkolepé akce je „Větší než kdykoli předtím“. Na OKTAGONu 62 se podle organizátorů můžeme těšit na souboj elitních německých bojovníků, jako jsou Christian Eckerlin, Christian Jungwirth a Stephan Puetz.

Oktagon
Zdroj: Oktagon

Červnový zápas mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou se kvapem blíží. O velké odvetě se mluví od doby, kdy jejich první zápas v roce 2019 skončil v prvním kole. Végh poslal Vémolu tvrdě k zemi, čímž přerušil jeho tehdy čtyřletou vítěznou sérii.

Od jejich společného souboje se Vémola utkal desetkrát a pouze dvakrát prohrál. Végh má však na kontě zatím jen několik vítězných boxerských duelů. Bitva o všechno vypukne 8. června v pražském Edenu a něco nám říká, že budeš chtít být u toho.

karlos vémola Attila Végh
Zdroj: Oktagon MMA
Domů
Sdílet
Diskuse