Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2024 v 13:52
Čas čtení 1:09
Ella Petrová

Jennifer Aniston prozradila, proč si nikdy nestáhne TikTok

Jennifer Aniston prozradila, proč si nikdy nestáhne TikTok
Zdroj: Getty Images
OSOBNOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI JENNIFER ANISTON TIKTOK
Uložit Uložené

„Nebudu se přihlašovat k další věci, která zničí život mně nebo někomu jinému,“ svěřila.

Herečka má prý lepší věci na práci než hodiny a hodiny scrollovat na TikToku. „Nemám TikTok a ani nikdy mít nebudu. Prostě ne,“ prozradila v rozhovoru pro Entertainment Tonight. „Nebudu se přihlašovat k další věci, která zničí život mně nebo někomu jinému,“ dodala.

Doporučeno
„Stal jsem se parodií sebe sama.“ Chris Hemsworth tvrdě zkritizoval vlastní výkon v posledním Thorovi „Stal jsem se parodií sebe sama.“ Chris Hemsworth tvrdě zkritizoval vlastní výkon v posledním Thorovi 1. května 2024 v 14:15

Aniston je aktivní na Instagramu. Tam se připojila v roce 2019, což tenkrát strhlo obrovskou lavinu zájmu. Dokonce došlo k dočasnému zhroucení jejího profilu a někteří fanoušci ji nemohli i nějakou dobu sledovat. Proto je jasné, že kdyby se populární herečka objevila i na TikToku, rekce by byly dost podobné. K tomu však podle jejích slov nikdy nedojde.
 
„Může vás to pohltit a vy tak promarníte hodiny svého života.“ Tomu chce Aniston zabránit, a proto aplikaci raději ani nestahovat. „Nemyslím si, že jsme navrženi tak, abychom dokázali přijmout takové množství informací v té rychlosti a tempu, jako tomu tak poslední dobou je. Prostě si nemyslím, že to je pro nás dobré. Není to zdravé,“ svěřila se.
 
Herečka také obviňuje sociální média z toho, že kvůli nim plno lidí, popřípadě dětí, bojuje s duševními nemocemi. Vysvětluje, že teenageři se neustále porovnávají s tím, co vidí online, a tím pádem pak trpí. „Je tak těžké být dneska teenager. I my jako dospělí jsme na sebe tvrdí, tak co pak děti.“

Doporučeno
Jak prát oblečení méně anebo vůbec? Ve světě letí trend nepraní. Poradíme ti, jak na něj Jak prát oblečení méně anebo vůbec? Ve světě letí trend nepraní. Poradíme ti, jak na něj 29. dubna 2024 v 17:11

Na Instagramu Jennifer Aniston sleduje přes 45 milionů lidí. Přestože nepostuje tolik příspěvků, když už něco přidá, z velké většiny se jedná o vtipné fotky či videa z jejího života, která mají vždy úspěch. Také díky této platformě zpropagovala svou vlastní značku LolaVie, která se zabývá péčí o vlasy. To byl opravdu dobrý tah, jelikož jestli něco fanoušci a fanynky na herečce celé roky obdivují, tak jsou to její dokonalé vlasy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LolaVie (@lolavie)


 

Domů
Sdílet
Diskuse