Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2024 17:29
Čas čtení 0:29
Vincenc Novák

VIDEO: Neznámého zpěváka vytáhli z baru a postavili před tisíce lidí. Svým vystoupením předčil světoznámou kapelu

VIDEO: Neznámého zpěváka vytáhli z baru a postavili před tisíce lidí. Svým vystoupením předčil světoznámou kapelu
Zdroj: mrsmuir1605 / X
HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Na pátečním koncertu kapely Take That ve skotském Glasgow měl vystoupit jako předskokan zpěvák Olly Murs. Ten však kvůli zrušenému letu uvázl v Londýně a organizátoři za něj museli narychlo hledat náhradu.

V baru naproti místu konání koncertu mezitím vystupoval nepříliš známý místní zpěvák a kytarista Daniel Rooney, kterého si všiml jeden z novinářů. Ten Rooneyho vyzval, aby absentující popstar nahradil. O příhodě informoval server Deadline.

Do té doby neznámý zpěvák se tak v mžiku ocitl na pódiu před 14 tisíci fanoušky a fanynkami. Na sociálních sítích se šíří videa, která zachycují, jak s ním dav zpívá. Někteří uživatelé dokonce kvalitu jeho vystoupení hodnotili lépe než samotný koncert.

Pochvaly se Rooney dočkal i od samotného frontmana kapely Take That Garyho Barlowa, který mladému zpěvákovi poděkoval za záchranu večera. 

Domů
Sdílet
Diskuse