Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
23. května 2024 10:08
Čas čtení 0:51
Anna-Marie Hanzlíková

Zemřel Charlie Colin, basák a zakladatel skupiny Train

Zemřel Charlie Colin, basák a zakladatel skupiny Train
Zdroj: Wiki Commons / Newport Beach Film Festival/volně k užití
OSOBNOSTI CELEBRITY HUDBA
Uložit Uložené

Osmapadesátiletý hudebník uklouzl ve sprše, když hlídal dům svého kamaráda v Bruselu.

Podle serveru TMZ nikdo Charlieho nenašel až do návratu jeho kamarádů z dovolené. Úmrtí pro Variety potvrdila i jeho sestra.

Doporučeno
Tohle jsou nejvíce nenáviděné mužské postavy z Harryho Pottera. Voldemorta tam nenajdeš Tohle jsou nejvíce nenáviděné mužské postavy z Harryho Pottera. Voldemorta tam nenajdeš 23. května 2024 8:20

Na Instagramu na něj zavzpomínali jeho spoluhráči. „Když jsem Charlieho potkal, zamiloval jsem se do něj. Byl to ten nejsladší chlapík a fešák. Pojďme založit kapelu, to je jediná rozumná věc, kterou můžeme udělat. Jeho jedinečná hra na basu a nádherná kytarová práce pomohly tomu, že si nás lidé v SF i mimo něj všimli,“ stojí v příspěvku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený train (@train)

Colin tak jako basák stál u založení skupiny Train. S ní nahrál hity jako Drops of Jupiter (Tell me) nebo Calling All Angels.

Ze skupiny odešel v roce 2003 kvůli návykovým látkám. „Charlie je neuvěřitelný baskytarista, ale měl velké bolesti a způsob, jakým se s nimi vyrovnával, byl pro všechny kolem něj velmi bolestivý,“ připomíná The Guardian, co k tomu tehdy řekl jeho spoluhráč Pat Mohanan.

Doporučeno
Úmrtí Matthewa Perryho stále šetří policie. Zjišťuje, kde vzal herec před smrtí ketamin Úmrtí Matthewa Perryho stále šetří policie. Zjišťuje, kde vzal herec před smrtí ketamin 22. května 2024 13:37

V roce 2015 se pak znovu spojil se svým bývalým kolegou a založili kapelu Painbirds. V roce 2017 se pak připojil ještě ke kapele The Side Deal.

Poslední léta měl podle informací TMZ od jeho matky učit na konzervatoři v Bruselu. Měl také pracovat ve studiu a dokončovat hudbu pro film. Právě v Belgii pak hlídal dům svým přátelům, kde podlehl úrazu ve sprše.

 
Domů
Sdílet
Diskuse