Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
22. května 2024 13:37
Čas čtení 0:36
Veronika Ábelová

Úmrtí Matthewa Perryho stále šetří policie. Zjišťuje, kde vzal herec před smrtí ketamin

Úmrtí Matthewa Perryho stále šetří policie. Zjišťuje, kde vzal herec před smrtí ketamin
Zdroj: Getty Images/Frederick M. Brown/ volně k užití
OSOBNOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI MATTHEW PERRY
Uložit Uložené

Tragédie, která se stala v říjnu loňského roku, je stále předmětem vyšetřování. Oblíbený herec byl nalezen bez známek života 29. října 2023 ve svém domě v Los Angeles. Pitva odhalila, že v jeho krvi byla vysoká hladina ketaminu. Kdo ho herci prodal?

Příčinou smrti se zabývá několik federálních policejních orgánů Spojených států amerických. Podle magazínu TMZ teď DEA (Drug Enforcement Administration), která se zabývá pašováním a distribucí drog, požádala o pomoc americkou poštovní inspekční službu. Společně se snaží najít osobu, která herci dala ketamin.

Poštovní inspekční služba Spojených států amerických je údajně zapojena do vyšetřování a měla by pomoct zjistit, jestli Matthew Perry neobdržel drogy poštou. Podle magazínu TZM poštovní inspektoři využívají svých odborných znalostí, včetně možnosti sledovat zásilky a dalších nástrojů pro vyšetřování související s poštou.

Doporučeno
Lékaři odhalili příčinu smrti Matthewa Perryho. Toto zabilo milovanou hvězdu z Přátel Lékaři odhalili příčinu smrti Matthewa Perryho. Toto zabilo milovanou hvězdu z Přátel 16. prosince 2023 9:11

Policie i DEA vyšetřují okolnosti hercovy smrti už od doby, kdy toxikologická zpráva odhalila, že herec zemřel na akutní účinky ketaminu. Zpráva zároveň uvádí, že herec měl týden před tragickou událostí podstoupit terapii ketaminovou infuzí kvůli problému s duševním zdravím.

Soudní lékař ale zjistil, že ketamin v jeho těle v době smrti nepocházel z léčby. To vyvolalo podezření, jestli herec ketamin nezískal z jiného než lékařského zdroje.

Domů
Sdílet
Diskuse