Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2024 v 14:14
Čas čtení 0:54
Radoslava Juračková

Justin Bieber, Kim Kardashian nebo 50 Cent na černé listině Ferrari. Mají doživotní zákaz nákupu jakéhokoli modelu

Justin Bieber, Kim Kardashian nebo 50 Cent na černé listině Ferrari. Mají doživotní zákaz nákupu jakéhokoli modelu
Zdroj: Wikimedia Commons, Instagram/ @kimkardashian
ZAJÍMAVOSTI CELEBRITY
Uložit Uložené

Italská automobilka má na své zákazníky přísné požadavky. Ti, kteří je nesplní, mohou dostat doživotní zákaz koupě luxusního vozu.

Nestačí jen vydělat si na Ferrari. Chceš-li si koupit luxusní sportovní vůz od italské automobilky, musíš splnit určité podmínky a dodržovat přísná pravidla. Některé celebrity tato přísná pravidla porušily, a protože se ocitly na černé listině, nemohou si do konce života koupit žádné Ferrari od oficiálního prodejce.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herečky lidé nejvíce milují. Jiřina Bohdalová je „až“ desátá ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herečky lidé nejvíce milují. Jiřina Bohdalová je „až“ desátá 24. května 2024 v 8:10

Firma Ferrari je totiž na úpravy svých modelů velmi háklivá. Jak uvádí autoevolution, jakmile si koupíte její model, nelze provádět absolutně žádné úpravy. Pravidla se týkají dokonce i barvy vozu nebo změn na motoru. Za žádných okolností se také nesmí zakrýt její ikonický znak s černým koněm na žlutém pozadí.

Ferrari, 812 Competizione
Zdroj: Ferrari

Bieber nebyl s barvou spokojený, Kardashian prý o auto nestála

Jak uvádí Unilad, kanadský zpěvák porušil jedno ze základních pravidel. Původně si koupil Ferrari 458 Italia v bílé barvě z edice F1. Rozhodl se však experimentovat a oblékl ho do modré, čímž se dostal na černou listinu.

Portál se zmiňuje také o Kim Kardashian, která se prý o své auto nedostatečně stará. Ferrari dbá na to, aby majitelé a majitelky zajišťovali svým modelům nadstandardní údržbu.

Doporučeno
Wonka jako reality show? Netflix získal práva Wonka jako reality show? Netflix získal práva 27. května 2024 v 11:13

50 Cent na Facebooku před čtyřmi lety Ferrari zhejtil. Rapper se ocitl na černé listině poté, co se mu vybila baterie v autě. Na sociální síti zveřejnil fotografii odtahovaného vozu s popiskem: „Tohle Ferrari 488 už nechci, přemýšlím, že si pořídím inteligentní auto.“ Svým příspěvkem si automobilového giganta rozhněval, a nesmí si proto už žádný model koupit.

Domů
Sdílet
Diskuse