Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2024 v 14:54
Čas čtení 1:54
Veronika Ábelová

Nový iOS 18 nabídne vylepšení zpráv i redesign mailu. Co dalšího si Apple přichystal?

Nový iOS 18 nabídne vylepšení zpráv i redesign mailu. Co dalšího si Apple přichystal?
Zdroj: Apple / propagační materiál
TECH APPLE
Uložit Uložené

Apple na Keynote odhalil nový systém iOS 18. Pojď se podívat, jaké novinky přináší.

Očekávané představení nového sytému od Apple určitě potěší mnoho uživatelů a uživatelek. iOS 18 nabízí spoustu novinek pro milovníky a milovnice uživatelských úprav i umělé inteligence. Pojď se na ně podívat.

Nová Apple Intelligence

První z novinek je umělá inteligence, která dokáže vytvářet obrázky i text, provádět akce napříč různými aplikacemi a řídit se osobním kontextem uživatele, což pomůže urychlit každodenní úkony. Nová AI ti pomůže i s psaním mailů nebo generovat obrázky podle napsaného textu například ve zprávách. Dokáže analyzovat fotky i videa pří tvorbě Vzpomínek, aby na sebe chronologicky navazovala.

Doporučeno
Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce 10. června 2024 v 13:03

S Apple Intelligence si můžeš navrhnout i vlastního avatara přesně tak, jak si ho představuješ. AI ti nabídne několik vzhledů, ze kterých si následně vybereš. Nově si budeš moct se Siri i psát. Ta ti umožní vyhledat obrázky podle míst i lidí. Ty si ji potom budeš moct upravit, změnit styl a použít ji například jako přílohu do mailu. Siri ti také poradí s návody. Stačí jen popsat, co potřebuješ vyřešit.

apple
Zdroj: Apple / propagační materiál

Úpravy domovské obrazovky

Uživatelských úprav si Apple přichystal hned několik. Novinkou je vylepšený Dark Mode, který ztmaví ikonky aplikací. Umožní také kompletně přebarvit do barvy, kterou si vybereš. Díky tomu vznikne ucelený vzhled obrazovky podle tvých představ.

Doporučeno
Další várka nejoblíbenějších českých hereček. Kdo to dotáhl do top 15? Další várka nejoblíbenějších českých hereček. Kdo to dotáhl do top 15? 11. června 2024 v 10:58

Nové úpravy ti také umožní zorganizovat si aplikace na ploše tak, jak budeš chtít ty. Zároveň si budeš moct přizpůsobit tlačítka ve spodní části zamknuté obrazovky.

apple
Zdroj: Apple / propagační materiál

Redesign Mailu a Fotek

V novém kabátě se představí Mail, který díky umělé inteligenci automaticky rozřadí příchozí emaily do čtyř různých kategorií. Email tedy nabídne skvělý přehled o všech příchozích zprávách.

Doporučeno
Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? 4. června 2024 v 8:30

Fotky teď nabídnou design, který uživatelům umožní jednodušší přístup a moderní vzhled. Nabídne i filtrování fotek podle roku nebo měsíce pouhým jedním dotekem. Redesign také umožní vytvářet koláže a souhrny fotek a videí. Ty potom bude možné sdílet s ostatními.

apple
Zdroj: Apple / propagační materiál
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse