Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
12. června 2024 v 7:30
Čas čtení 4:02
Richard Balog

Tyto tenisky nosí Yaksha, Hailey Bieber i hvězdní sportovci. Poznej fresh modely s podpisem New Balance, Adidas i Puma

Tyto tenisky nosí Yaksha, Hailey Bieber i hvězdní sportovci. Poznej fresh modely s podpisem New Balance, Adidas i Puma
MÓDA FOOTSHOP
Uložit Uložené

V online obchodě Footshop najdeš vždy ty nejčerstvější novinky ze světa tenisek, které ve své sbírce potřebuješ.

Tenisky jsou naším oblíbeným tématem v rámci módy a díky spolupráci s online obchodem Footshop máme k dispozici informace o nejnovějších kouscích od oblíbených značek. Prohlédni si fresh styly s podpisem Adidas Originals, Nike, New Balance nebo Puma, které můžeš znát z outfitů známých tváří.

Hailey Bieber
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
Podívej se na kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v internetovém obchodě Footshop.
Pokud hledáš limitované módní kousky včetně tenisek, které jsou již vyprodané v klasických online obchodech, zkontroluj REFRESHER Market. Na jednom místě najdeš nejvýhodnější nabídky od ověřených prodejců.

Puma Suede XL – 2 499 Kč

Naskočit na vlnu skateboardových tenisek nebylo nikdy jednodušší. Stačí, když svou sbírku rozšíříš například o Y2K model Puma Suede XL. 

Silueta má charakteristickou DNA legendárního stylu Suede, avšak má moderní vzhled díky nadrozměrnému měkkému límci, jazyku, širokým tkaničkám a hrubé podrážce s vroubkovanou texturou. Toto provedení má kvalitní semišový svršek ve světle růžové barvě s přívlastkem „Grape Mist“, který doplňuje světlý pruh a zlaté logo Puma. Cena je přesně 2 499 korun.

Puma Suede XL
Zdroj: Footshop

Nike Field General 82 SP – 2 399 Kč

V archivech společnosti Nike jsou ukryty stovky modelů obuvi, které čekají na svou chvíli slávy. Díky spolupráci s high end značkou BODE si tento moment užívají tenisky Nike Field General 82SP, jejichž resell se pohybuje kolem 8 500 korun.

Pokud se ti tato vintage silueta s vaflovou podrážkou inspirovaná estetikou amerického fotbalu líbí, v online obchodu Footshop najdeš bílou verzi za retail, který je 2 399 korun. Svršek je vyroben z kombinace hladké, respektive syntetické kůže a pevného plátna, zatímco podrážka je z pružné pryže.

Nike Field General 82 SP
Zdroj: Footshop

New Balance 530 – 2 999 Kč

Pokud jsi poslední rok neprospal*a, určitě víš, že tenisky s podpisem New Balance ovládly ulice světových metropolí a neměly by ti chybět ve sbírce. Mezi cenově nejdostupnější styly patří modelová řada s označením 530, která je v prodeji od 90. let minulého století.

Silueta kombinuje každodenní městský styl s důrazem na trend Y2K s několika technickými vychytávkami včetně odpružení ABZORB®, které dodává vynikající pohodlí pod nohama. Skvěle vypadá i provedení s metalickými překrytími a zelenými detaily, které koupíš za 2 999 korun.

New Balance 530
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba LT – 3 299 Kč

Jedním z největších trendů v obuvi jsou i v roce 2024 tenisky Adidas Originals Samba. Verze s označením LT ozvláštní tvůj každodenní styl retro sportovním vzhledem.

Nejvýraznějším prvkem modelu je nadrozměrný jazyk, který je inspirován fotbalovou estetikou. Tenisky Adidas Originals Samba LT jsou vyrobeny z měkké kůže a prodyšného plátna s perforací, přičemž mají elegantní špičku z nubuku. Jejich lehká gumová podrážka zajišťuje pohodlí a vypadá skvěle. Dodej svým outfitům sofistikovaný styl po vzoru celebrit, jako jsou například Hailey Bieber nebo A$AP Rocky, před dealem s konkurencí. Cena je 3 299 včetně doručení domů.

Pokud hledáš extravagantnější kus, možná tě osloví zářivě modré provedení za stejnou cenu nebo růžovo-černá novinka s podpisem Lionela Messiho za 110 eur.

Adidas Originals Samba LT
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R – 3 599 Kč

Maximální komfort při každém kroku si užiješ také v atraktivním modelu New Balance 2002R, který má sportovně-elegantní vzhled.  

Nástupce modelové řady New Balance 2001 má několik původních funkčních prvků, avšak designéři jej obohatili o spolehlivou gelovou složku na patě, prodyšný svršek schovaný mezi semišovými překrytími a ostřejší linie. Z našeho pohledu možná nejlepší model tenisek s podpisem New Balance, který koupíš za retail. Díky univerzálnímu schématu ho můžeš nosit na řadu způsobů.

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

Asics Gel–NYC x EMMI – 3 799 Kč

Naším favoritem v tomto seznamu jsou tenisky Asics Gel–NYC s podpisem brandu EMMI, který znají ženy cvičící jógu.

Model je inspirován klasickými i moderními výkonnostními běžeckými styly v produktovém portfoliu japonské sportovní ikony. Mezipodešev s kombinací lehké pěny a vložek s technologií Gel nabízí optimální pohodlí. Designéři EMMI dodali siluetě Asics Gel–NYC nový nádech a zároveň do ní zakomponovali nostalgickou estetiku Y2K v podobě metalických a neonových prvků.

Pokud se ti tyto limitované tenisky líbí, připrav si 3 799 korun.

Asics Gel-NYC, EMMI
Zdroj: Footshop

Asics Gel–Kayano 14 – 3 999 Kč

U klasické sportovní obuvi s logem Asics chvíli zůstaneme, a to díky stylu Gel–Kayano 14, který sami velmi rádi nosíme. Model byl původně koncipován jako běžecká obuv, avšak díky současným trendům, které odkazují na vintage výkonnostní styly, slouží také jako skvělá alternativa pro každodenní nošení v ulicích. Je to díky přizpůsobivosti tenisky tvaru chodidla i prodyšnosti, kterou pocítíš při prvním nošení.

Prohlédni si jednu z výrazných verzí Asics Gel–Kayano 14, kterou můžeš mít za 3 999 korun. Pro ženy jsme vybrali provedení s metalickými a modrými detaily.

Asics Gel-Kayano 14
Zdroj: Footshop

New Balance 1906U – 4 199 Kč

Obuv s charakteristickým podpisem New Balance má v seznamu nejpočetnější zastoupení, a to i díky stylu s číselným označením 1906U, které splňuje i přísné požadavky.

Stejně jako ostatní populární modely New Balance jsou i tyto krásky inspirovány estetikou nultých let, respektive trendem Y2K. Tenisky mají robustní panelový tvar, který má retro futuristický nádech. Jsou vyrobeny ze syntetické kůže s výřezy a světle žlutými akcenty, zatímco stojí na pružné gumové podrážce nabité technologiemi jako Ndurance® či OrthoLite®.

New Balance 1906U
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Humanrace Samba – 4 399 Kč

Pokud jsi nepřišel*nepřišla na chuť modelu Adidas Originals Samba LT s obrovským koženým jazykem, věříme, že podlehneš kouzlu stylu Humanrace Samba, který navrhl Pharrell Williams.

Jedná se o prémiovou interpretaci ikonické obuvi – kreativní ředitel módního domu Louis Vuitton sáhl po kvalitních materiálech a řemeslném zpracování, přičemž svršek je vyroben z kůže od dánské společnosti ECCO, která je známá svými odbornými znalostmi v oblasti vysoce kvalitní kůže. 

Williams pod hlavičkou labelu Humanrace vytvořil šest různých schémat, z nichž jsme vybrali schéma „Preloved Green“ s detailně prošívanými proužky Adidas. Zkontroluj také modrou variantu.

Adidas Originals Humanrace Samba
Zdroj: Footshop

New Balance 9060 – 4 699 Kč

10 bodů z 10 udělujeme i dalšímu stylu tenisek New Balance. Modelová řada 9060 patří mezi nejnovější typy v produktovém portfoliu společnosti, avšak za krátký čas si získala srdce sneakerheadů po celém světě včetně Yakshy, Hailey Bieber, Margot Robbie nebo rapera Jacka Harlowa.

Tato svěží novinka reinterpretuje známé prvky, které pocházejí z klasických modelů ze série 99X s futuristickou estetikou a vzhledem typickým pro trend Y2K. Nadčasové šedé provedení s fialovými prvky má příjemný letní vibe, čemuž nahrává síťovaná konstrukce, kterou doplňuje semišové překrytí s výrazným logem New Balance.

New Balance 9060
Zdroj: Footshop
Prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v internetovém obchodě Footshop.
Domů
Sdílet
Diskuse