Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
ŽEBŘÍČEK: Kteří slavní herci a herečky líbají nejhůř? Tohle na ně práskli jejich kolegové

2. Matthew McConaughey

Kate Hudson si zase postěžovala na polibky s Matthewem McConaugheyem. To musí všechny šokovat, jelikož jejich podání v romantické komedii Jak ztratit kluka v 10 dnech je naprosto ikonické. Pak si spolu zahráli ještě ve filmu Bláznovo zlato. Tentokrát ani nešlo tolik o hercovy líbací schopnosti, jako spíš o podmínky, ve kterých pracovali.
 
„Věc se má tak, že pokaždé, když políbím McConaugheyho, je to, jako by se prostě něco stalo, buď je to nudle z nosu, nebo vítr,“ řekla. „Když jsme natáčeli Bláznovo zlato, na konci jsme se líbali v oceánu, měli jsme tu havárii letadla. Najednou měl sopel přes celý obličej.“
 
Později se McConaughey bránil a řekl, že scéna, o které Hudson mluvila, zahrnovala ponoření pod vodu v oceánu a následné vynoření a lapání po dechu před polibkem.

1. Burt Reynolds

Herečka Sally Field prozradila, že její nejhorší filmový polibek byl s Burtem Reynoldsem. Natočili spolu čtyři snímky, prvním z nich byl Polda a bandita. Také spolu pět let chodili poté, co se na tomto natáčení seznámili. Field se svěřila, že si myslela, že jeho líbací technika bude lepší mimo obrazovku, ale nebyla.
 
„Pokusila jsem se ohlédnout, podívat se jinam. Bylo to jednoduše něco, co mu moc nešlo. Mohla bych zajít do detailu, ale to nechcete slyšet.“ Když byla dotázaná, jestli byl problém s jazykem, odpověděla: „Ne úplně, jen hodně slintal.“

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse