Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2024 v 9:25
Čas čtení 1:13
Veronika Ábelová

Kai Cenat si na stream přivedl terapeutku. Byl frustrovaný final bossem v Elden Ringu

Kai Cenat si na stream přivedl terapeutku. Byl frustrovaný final bossem v Elden Ringu
Zdroj: From Software/propagační materiál
OSOBNOSTI TWITCH
Uložit Uložené

Hvězda Twitche, streamer a youtuber Kai Cenat, si do svého živého přenosu při souboji s finálním herním bossem v DLC Elden Ring Shadow of the Erdtree pozvala terapeutku.

Streamer Cenat měl za sebou 60 hodin boje proti poslednímu bossovi hry Elden Ring Shadow of the Erdtree, když vtom se na jeho streamu objevila modelka a terapeutka Aubri Williams. Ta kromě modelingu také poskytuje poradenská sezení.

Doporučeno
Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo 26. června 2024 v 8:00

Cenat s terapeutkou následně půl hodiny mluvil o herních technikách a svých frustracích. Williams ho mezitím učila správně dýchat, myslet pozitivně a představovat si, jak dosáhne svého herního cíle. Cenat celkově streamoval 92 hodin, přičemž mezi herními úseky měl pauzu na spánek.

„Posledních 60 hodin svého života jsem byl na posledním bossovi, kterého nemůžu skolit,“ popsal Cenat ve videu. „Zkouším všechno. Šel jsem si pro novou zbraň, šel jsem upgradovat skilly, jako je obratnost, zahodil jsem víru, získal jsem více síly. Udělal jsem toho tolik,“ pokračoval streamer. „Zavřeme na chvíli oči,“ řekla Williams. „Ach, vyděsil jsem se, znovu vidím Radahna,“ odpověděl Cenat a zmínil posledního bosse, který blokoval jeho vítězství.

Hvězda Twitche se posléze pod dohledem Williams uklidnila a odehrála další souboj s bossem. „Když vyhraju, vyhraju,“ řekl Cenat. „Možná se budete potřebovat na chvíli vzdálit a dát si pět minut na to, abyste se zresetoval a věnoval energii jen dosažení svého cíle,“ poznamenala Williams. Po několika krátkých dechových cvičeních pak terapeutka opustila stream.

Později se ještě vyjádřila k celé zkušenosti. „Potřeboval tento mladý muž nějakou podporu v oblasti duševního zdraví v těžkých chvílích, když streamoval? Ano.“

Doporučeno
Jsou lepší peníze z kreslení, nebo Twitche? Rozhovor se známou českou streamerkou Clainou Jsou lepší peníze z kreslení, nebo Twitche? Rozhovor se známou českou streamerkou Clainou 1. února 2024 v 15:00

Zjevně pak není sám, kdo se hrou válčí. Další známý streamer Asmongold se hrou seknul o pár dní dříve, když už nedával její obtížnost. Elden Ring je známý pro náročné souboje, ale i velkou rozmanitost a svobodu v tom, jak hrou postupovat. Od roku 2022 se hry prodalo přes 25 milionů. Tento měsíc vyšlo její první a zároveň poslední rozšíření.

Domů
Sdílet
Diskuse