Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Kauza Kramný, Policajt z Beverly Hills i nové řady reality show. Na co se těšit v červenci na streamech?

Voyo

Ani česká služba s letními novinkami nezahálí. Z vlastní produkce Voyo uvede po úspěšných krimisériích Metoda Markovič: Hojer a dokumentárním Případu Stodolovi sérii Kauza Kramný. V ní přinese případ vraha Petra Kramného, který na dovolené v Egyptě zabil svou manželku a dceru. Kromě příbuzných, přátel a odborníků se v ní objeví i samotný Kramný.

Doporučeno
Hitovka Netflixu bude mít druhou sérii. Objeví se i řada nových postav Hitovka Netflixu bude mít druhou sérii. Objeví se i řada nových postav 26. června 2024 v 18:03

Voyo uvede taky francouzskou klasiku Co jsme komu udělali nebo tenisové seriálové drama Nečistá hra. Milovníci reality show ocení australskou verzi Love Islandu. 

 

Disney+

Disney+ nabídne další epizody seriálu Star Wars: Akolytka. Nové díly bude mít i animák Bluey Minisodes. A pokud máš slabost pro bizár, přijde ti vhod příval 66 nových epizod americké verze Neváhej a toč, tedy série domácích videí a pranků. Hledej je pod názvem America’s Funniest Home Videos. 

Apple TV

Japonský mysteriózní thriller Sunny, ale také drama s nevyřešenou vraždou s Natalií Portman v hlavní roli filmu Lady in the Lake. Apple TV má v létě na co lákat. Kromě toho přinese ještě sci-fi ME nebo kuchařskou dokumentární sérii Omnivore.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse