Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2024 v 18:03
Čas čtení 0:40
Veronika Ábelová

Hitovka Netflixu bude mít druhou sérii. Objeví se i řada nových postav

Hitovka Netflixu bude mít druhou sérii. Objeví se i řada nových postav
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Hit, který ovládl Netflix, teď oznámil první jména nových postav druhé série. Seriálová adaptace dobrodružné pirátské mangy tak bude bohatší o čtyři další padouchy.

Seriál One Piece obsadil nové herce pro svou druhou sezónu. Objeví se tak čtyři další zločinci z původního komiksu Eiičiróa Ody. Jedná se o klíčové členy zločineckého syndikátu Baroque Works. Bude to Mr. 9 v podání Daniela Laskera, Mr. 5, kterého si zahraje Camrus Johnson, slečnu Valentine ztvární Jazzara Jaslyn a role Mr. 3 se ujme David Dastmalchian.

Doporučeno
Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo 26. června 2024 v 8:00

V první sezóně se mladý pirát Monkey D. Luffy vydává s pestrou partičkou přátel na dobrodružnou výpravu za pokladem. Součástí posádky Slaměného klobouku jsou Roronoa Zoro (Makkenjú Arata), Nami (Emily Rudd), Ussop (Jacob Romero) a Sanji (Taz Skylar). Všichni svou zábavnou výpravu zopakují i v druhé sezóně, kde se budou potýkat s členy Baroque Works.

První sezóna vyšla v srpnu roku 2023 a přinesla úspěch i velkou sledovanost. Fanoušci a fanynky se druhé série dočkají příští rok. Akční seriál vznikl ve spolupráci s vydavatelem stejnojmenné mangy, nakladatelstvím Šúeiša, a produkovala ho společnost Tomorrow Studios a Netflix. Jedním z výkonných producentů je tvůrce mangy a celého příběhu One Piece Eiičiró Oda.

Doporučeno
KOMENTÁŘ: Pomoc, v mém oblíbeném seriálu hrají černošky a píšou ho lesbičky. Woke kultura mi ničí život KOMENTÁŘ: Pomoc, v mém oblíbeném seriálu hrají černošky a píšou ho lesbičky. Woke kultura mi ničí život 26. června 2024 v 11:00
Zpět
Sdílet
Diskuse