Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2024 v 14:26
Čas čtení 1:05
Ella Petrová

Herec vyhozený Marvelem si stěžuje na obsazení Roberta Downeyho Jr. do dalších Avengers. „Já takovou možnost nedostal.“

Herec vyhozený Marvelem si stěžuje na obsazení Roberta Downeyho Jr. do dalších Avengers. „Já takovou možnost nedostal.“
Zdroj: Walt Disney Pictures
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: KANG DYNASTY DISNEY MARVEL MARVEL FILMY NOVÉ FILMY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Jonathan Majors neboli Kang z Ant-Mana a Lokiho si už svoji roli v Marvelu kvůli osobním problémům nezopakuje. V dalších Avengers jej nahradil Robert Downey Jr.

Příští Avengers se pomalu, ale jistě blíží. Padouch Kang the Conqueror se v nich však neobjeví. Původně se jeho příběh měl rozvinout, poté byl však Majors zatčen za napadení a obtěžování tehdejší přítelkyně, načež skončil u soudu a ten jej poslal na terapii. Disney proto na to konto přistoupilo k razantnímu kroku a herce, stejně jako jeho agent, vyhodilo.
 

Doporučeno
Mužně vypadající sportovkyně nejsou vynálezem „zvrácené moderní doby“. Svět tohle téma řeší skoro 100 let Mužně vypadající sportovkyně nejsou vynálezem „zvrácené moderní doby“. Svět tohle téma řeší skoro 100 let 2. srpna 2024 v 20:00


Marvel tak musel přepracovat nebo úplně změnit své plány. Z původního filmu Avengers: The Kang Dynasty, který se už podle názvu měl zaměřit na záporáckou postavu Majorse, se nyní stal Avengers: Doomsday, v němž se představí postava Doctora Dooma v podání megastar Roberta Downeyho Jr.
 
Jonathan Majors se pro TMZ stručně vyjádřil, jak se po oznámení této zprávy cítí: „Zlomilo mi to srdce. Ještě aby ne! Miluju Kanga. Doctor Doom je ale působivý, to ano.“ TMZ pak poznamenalo, že Downey dostal šanci zahrát si ve více Marvel filmech navzdory tomu, že i on nemá úplně čistý trestní rejstřík.


V roce 1996 byl Downey zatčen za držení heroinu, kokainu a nenabité zbraně a dostal tři roky podmínečného propuštění. V následujících letech čelil mnoha dalším právním problémům, kvůli kterým se někteří manažeři Marvelu obávali obsadit ho do Iron Mana.
 
„Myslím, že je fér, že pan Downey je a byl vítán s trpělivostí, zvědavostí a láskou… a je mu dovoleno pracovat a být kreativní na takové úrovni,“ řekl Majors o tom, jak byl Downeymu dopřán comeback navzdory právním problémům. „Já takovou možnost nedostal.“
 
Na Avengers: Doomsday se můžeme těšit v květnu 2026. 

Domů
Sdílet
Diskuse