Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2024 v 7:10
Čas čtení 0:38
Karolína Fejtová

Wesley Snipes se díky návratu Bladea zapsal do Guinnessovy knihy rekordů

Wesley Snipes se díky návratu Bladea zapsal do Guinnessovy knihy rekordů
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL & WOLVERINE GUINNESSOVA KNIHA REKORDŮ
Uložit Uložené

Herec Wesley Snipes se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů. Stalo se tak poté, co si zopakoval svou roli Bladea v nedávném cameu ve filmu Deadpool & Wolverine. V roce 1998 tuto postavu ztvárnil poprvé v sólovém filmu.

Díky tomu, že se Snipes vrátil téměř 26 let poté, co poprvé ztvárnil polovičního upíra Erica Brookse, překonal svého kolegu z filmu Deadpool & Wolverine Hugha Jackmana a může se tak pochlubit nejdelší kariérou v roli hrané marvelovské postavy. Informoval o tom web Deadline.

Doporučeno
Tohle je 12 nejlepších plavek léta. Koukni na trendy, které mají největší hype Tohle je 12 nejlepších plavek léta. Koukni na trendy, které mají největší hype 7. srpna 2024 v 14:30

Vzhledem k tomu, že od jeho posledního vystoupení ve filmu Blade: Trinity (2004) uplynulo více než 19 let, si Snipes také nárokuje rekord za nejdelší přestávku při ztvárnění postavy ve filmech od Marvelu. Předtím držel rekord Alfred Molina, který se vrátil jako Doctor Octopus ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021), tedy 17 let po Spider-Manovi 2 (2004).


Snipes si dle svých slov nemyslel, že by něco takového bylo vůbec možné. „Nemyslel jsem si, že se do toho Marvel pustí. Disney do toho šel. Nejdřív mi to nedávalo smysl i proto, že měli Mahershalu Aliho, který je obsazený do další připravované verze,“ popsal Snipes své prvotní pocity.

Doporučeno
Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech? Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech? 31. července 2024 v 16:00

Premiéra filmu Blade s Mahershalem Alim je naplánována na 7. listopadu 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse