Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
9. srpna 2024 v 13:03
Čas čtení 1:13
Veronika Ábelová

Olympionik se dvěma zlaty se dostal do sporu s matkou. Důvodem jsou peníze

Olympionik se dvěma zlaty se dostal do sporu s matkou. Důvodem jsou peníze
Zdroj: Naomi Baker/Getty Images
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 OLYMPIJSKÉ HRY PAŘÍŽ 2024
Uložit Uložené

Čtyřiadvacetiletý Carlos Yulo získal na olympiádě v Paříži dvě zlaté medaile. Je tak druhým Filipíncem, který získal zlatou olympijskou medaily po vzpěračce Hidilyn Diaz na hrách v Tokiu v roce 2020. Po vítězství se ale do médií dostal spor s jeho matkou.

Důvodem sporu je způsob, jakým Angelica Poquiz-Yulo spravuje synovi finance a údajně i to, že nesouhlasí s jeho přítelkyní, která tvoří obsah na TikTok. Konflikt obletěl sociální sítě, řešil se dokonce na mimořádné tiskové konferenci a nepřispěl k tomu ani rozhovor, který Poquiz-Yulo poskytla filipínské rozhlasové stanici.

Poquiz-Yulo v nedávném rozhovoru uvedla, že je ve sporu kvůli obvinění ze špatného zacházení s penězi svého syna, které ale podle jejích slov uložila v bance v hlavním městě Filipín Manile. Olympijský sportovec potom o pár dnů později nahrál video na TikTok, ve kterém se své matky ptá, kam se poděly jeho minulé výhry, protože je nikdy nedostal. Zároveň uvedl, že Poquiz-Yulo odsoudila jeho přítelkyni kvůli vzhledu a liberální výchově v Austrálii.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Carlos Yulo (@carlosyulo_official)

„Můj vzkaz tobě mami je, že doufám, že se uzdravíš a posuneš se dál. Už dávno jsem ti odpustil. Modlím se, abys byla pořád v bezpečí a zdravá,“ vzkázal své matce Yulo. Den potom, co Yulo nahrál video na TikTok, se uskutečnila tisková konference s jeho matkou. Ta se vyjádřila k videu, k jejich rodině a nabídla usmíření. „Nejsem dokonalá matka a Bůh ví, že ty nejsi dokonalý syn. Neexistuje žádná dokonalá rodina,“ řekla na konferenci.

Doporučeno
Od Margot Robbie až po český hokejový zázrak. Tohle je osm nejlepších filmů z prostředí olympiády Od Margot Robbie až po český hokejový zázrak. Tohle je osm nejlepších filmů z prostředí olympiády 8. srpna 2024 v 16:00

Omluvila se také za své odpovědi v rozhovoru a uvedla, že rychlé otázky médií ji nedovolily jasně uvažovat. „Dosáhlo to alarmující úrovně, protože teď celá země čeká na to, kdo co řekně, přestože to mělo zůstat v soukromí,“ sdělila Poquiz-Yulo. „Náš dům je otevřený, ať už máš peníze nebo ne. Dveře jsou otevřené pro případ, že by ses chtěl vrátit," řekla.

Fanoušci na sociálních sítích teď žádají, aby se pozornost přesunula na historický okamžik sportovce. V Manile se chystají na návrat olympijského vítěze a od filipínské vlády obdrží 350 tisíc dolarů. Čeká ho také nový luxusní byt a doživotní přísun místního jídla.

Domů
Sdílet
Diskuse