Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2024 v 16:00
Čas čtení 0:57
Hana Divišová

Conora McGregora ani letos v kleci neuvidíš. Šéf organizace UFC se vyjádřil k jeho návratu

Conora McGregora ani letos v kleci neuvidíš. Šéf organizace UFC se vyjádřil k jeho návratu
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
SPORT BOJOVÉ SPORTY CONOR MCGREGOR MMA UFC
Uložit Uložené

Zápasu se pravděpodobně dočkáme v roce 2025.

Po nejnovějším prohlášení prezidenta organizace UFC zůstali mnozí fanoušci bojových umění zklamáni. Dana White se totiž postavil před novináře a prohlásil, že očekávaný zápas Conora McGregora se letos konat nebude. MMA bojovník z Irska se měl utkat s Michaelem Chandlerem. White však dal jasně najevo, že zápas se do konce roku neuskuteční. Jak informuje CBS Sports, fanoušci si budou muset počkat minimálně do roku 2025.

Doporučeno
10 nejlepších krimi seriálů s mysteriózní zápletkou či zvratem, které teď najdeš na Netflixu 10 nejlepších krimi seriálů s mysteriózní zápletkou či zvratem, které teď najdeš na Netflixu 12. srpna 2024 v 16:30
Conor McGregor
Zdroj: TASR/AP/John Locher

„Mluvili jsme se a on chce bojovat,“ odpověděl White na otázku, kdy se McGregor opět vrátí do klece. Samotný McGregor dlouho nečekal a na síti X uveřejnil příspěvek, kde vyzývá samotného prezidenta organizace, aby své rozhodnutí přehodnotil a umožnil mu zápasit v prosinci.

„Ukončeme rok vítěznou událostí! No tak, co je tohle? Příští měsíc odjíždím, abych se připravil. Prosinec! Řekněte Danovi a UFC, že chceme zápas v prosinci! Zasloužíme si prosinec!“ vyjádřil se Conor.

Doporučeno
Dva měsíce jsem zkoušela krabičkové diety. Jedla jsem brownies i palačinky, a stejně jsem zhubla Dva měsíce jsem zkoušela krabičkové diety. Jedla jsem brownies i palačinky, a stejně jsem zhubla 10. srpna 2024 v 8:30
Conor McGregor
Zdroj: TASR/AP

Bývalý dvojnásobný šampion největší fighterské organizace UFC měl letos 29. června zápasit s Američanem Michaelem Chandlerem, ze zápasu však odstoupil kvůli zlomenině prstu na noze. Fanoušci MMA čekají na McGregorův návrat od roku 2021, kdy si v červenci zlomil nohu v prohraném zápase s Dustinem Poirierem.

Protivník Michael Chandler, se kterým se měl letos McGregor setkat, se zatím k nejnovějším informacím nevyjádřil. Tři ze svých čtyř posledních zápasů prohrál. Nicméně ještě před zrušeným červnovým zápasem věnoval Chandler protivníkovi status na síti X: „Jsem tady, stejně jako v roce 2009, kdy jsem začínal. Jsem nejspolehlivější muž v MMA. Snad se uvidíme!“ 

Domů
Sdílet
Diskuse