Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Oktagon MMA.
20. září 2024 v 16:00
Čas čtení 1:19

OKTAGON přichází s dalším velkým háčkem. Česká hvězda Lucie Pudilová se vrací z UFC

OKTAGON přichází s dalším velkým háčkem. Česká hvězda Lucie Pudilová se vrací z UFC
SPORT
Uložit Uložené

Spekulace se potvrdily. Nejprestižnější evropská organizace na trhu volných bojovníků nezaváhala a opět ukázala, že dokáže přilákat známé tváře světového MMA.

Fanoušci ženského bantamu mohou být obzvláště spokojeni. Hvězdná Lucie Pudilová (14-10) bude chtít zamíchat kartami.

Rodačka z Příbrami si v kariéře prošla několika těžkými zkouškami, ale nyní se vrací na známé místo. Zkušená bojovnice, která v únoru 2014 debutovala mezi profesionálkami, se opět představí pod žlutočernou vlajkou.

V týmu OKTAGON už působila v letech 2020 až 2022 a v šesti zápasech si připsala pět vítězství. Svými vynikajícími výkony v respektované evropské organizaci na "starém kontinentu" zaujala i UFC.

V zámoří si Pudilová připsala úctyhodných jedenáct vystoupení ve dvou etapách, v nichž si poradila se jmény jako Yanan Wu (13-7) nebo Sarah Moras (6-7). Po jejím působení v zámoří byl projekt Ondřeje Novotného a Pavla Nerudy pro aktuálně třicetiletou zápasnici jasnou první volbou. Fanoušci tak dostali další speciální dárek.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Lucie je odhodlaná svůj velkolepý návrat okořenit další výhrou, která by ji mohla brzy vidět v titulovém zápase. Svěřenkyně zkušeného trenéra Johna Kavanagha bude v akci 21. září v Brně na turnaji číslo 61.

Její soupeřkou bude dosud neporažená Cecilie Bolanderová (3-0). Pro úspěšnou norskou reprezentantku a mistryni Evropy IMMAF to bude premiéra v česko-slovenské organizaci a hned dostane životní šanci. Vítězka tohoto zápasu si na své konto připíše nejen cenný skalp, ale také potvrzenou titulovou šanci.

Je tedy jasné, že se brzy dočkáme bitvy o prestižní pás v ženské bantamové váze. Úspěšnější z dvojice Pudilová-Bolanderová si s největší pravděpodobností bude muset počkat na nejtvrdší mámu na zápasnické scéně, Lucii "Silent Killer" Szabovou (8-0).

Kromě výše zmíněných jmen se na turnaji představí i 55. hráčka světa Paradeiserová, která se utká se Španělkou Acoidan Duqueovou. Makhmud Muradov, se kterým se aktuálně pojí kauza ohledně povolení pobytu v České republice, o níž jsme psali, se v kleci utká se Scottem Askhamem. Bývalý šampion lehké váhy Losene Keita se pokusí zdolat dosud neporaženého Legierského.

Na hlavní kartě září jména jako Jakub Tichota vs. George Staines nebo Mate Sanikidze vs. Jack Cartwright. Sledujte dlouho očekávaný turnaj, který se do Brna vrací po dvou letech.

koupit vstupenky na Oktagon 61
Domů
Sdílet
Diskuse