Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Obsah vznikl ve spolupráci se spoločností Queens. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
včera 26. září 2024 v 11:30
Čas čtení 4:51
Richard Balog

Tenisky, které si na podzim zamiluješ. Vyber si některý z fresh modelů adidas, Asics nebo Mizuno

Tenisky, které si na podzim zamiluješ. Vyber si některý z fresh modelů adidas, Asics nebo Mizuno
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Mezi tipy najdeš atraktivní styly z prvotřídních materiálů s cenou kolem 2 500 Kč, ale také špičkové krásky z rukou japonských mistrů.

Obuv, speciálně tenisky, je naší vášní již více než 10 let a jsme rádi, že díky spolupráci s internetovým obchodem Queens můžeme prozkoumat všechny nejnovější styly v prodeji. V posledních týdnech vyšla řada atraktivních modelů a designů od značek jako adidas, Asics a Mizuno, které si na podzim zamiluješ. Vyber si svého favorita.

Prohlédni si kompletní nabídku obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Queens
Ceny a dostupnost produktů jsou aktuální v době psaní článku. S postupem času se mohou změnit.
Pokud hledáš limitované módní kousky včetně tenisek, které jsou v tradičních internetových obchodech vyprodané, podívej se na REFRESHER Market. Najdeš zde nejlepší nabídky od ověřených prodejců na jednom místě.

Asics Gel-1130  2 559 Kč

Tenisky s logem Asics jsou ztělesněním pohodlné sportovně-lifestylové obuvi, kterou budeš nosit s úsměvem na rtech každý den. Tenisky Asics Gel-1130 kombinují prodyšnou tkaninu s překryvy ze syntetické kůže, aby co nejvěrněji odpovídaly moderní mladistvé estetice, a zároveň jsou nabité technologiemi, které ti zajistí maximální pohodlí.

Pokud se obáváš, že verze „Cream/Clay Grey“ u tebe nebude mít dlouhou životnost, zkus šedou verzi, která stojí 2 999 Kč.

Asics Gel-1130
Zdroj: Queens

Adidas Originals Rivalry Lux Low - 2 799 Kč

V internetovém obchodě Queens najdeš desítky skvělých tenisek, včetně vintage modelu Rivalry Lux Low, který je zabalený do svršku z prvotřídní kůže v černé barvě.

Styl boty vychází z originálu, který značka uvedla na trh v 80. letech, a který byl určen na basketbalová hřiště, ale díky luxusní povrchové úpravě a poloprůhledné gumové podrážce má moderní městský nádech. K dispozici je také světle béžová varianta a růžová verze v ceně 2 379 Kč. My dáváme přednost těmto kráskám, ale rozhodnutí necháme na tobě.

Adidas Originals Rivalry Lux Low
Zdroj: Queens

Adidas Originals Campus 00s - 2 799 Kč

Dlouhodobě jeden z nejoblíbenějších modelů s charakteristickými třemi pruhy adidas Originals Campus 00s si získal hype díky trendu skateboardové obuvi a estetice Y2K.

Teniska je moderním pojetím řady adidas Originals Campus 80s, vyznačuje se nekompromisní jednoduchostí v kombinaci s odolnou gumovou podrážkou a chunky vzhledem, který definoval éru kolem nultých let. V tomto případě se návrháři rozhodli pro semišový svršek v odstínu nazvaném „Putty Grey“, ale krok vedle neuděláš ani když si za stejnou cenu pořídíš tmavě hnědou verzi.

Adidas Originals Campus 00s
Zdroj: Queens

Adidas Originals Sambae - 2 699 Kč

U klasické sportovní obuvi adidas Originals ještě chvíli zůstaneme, a to díky modelu Samba v upravené verzi s označením Sambae v dámské velikosti.

Tato všestranná silueta je zahalená do atraktivního světlezeleného semiše s tonální špičkou a kontrastními bílými pruhy po obou stranách, přičemž stojí na silné gumové podrážce s jemnou texturou. Můžeš je kombinovat se vším od šatů po džíny a nabízejí skvělý základ pro jakýkoli outfit. Cena tenisek adidas Originals Sambae je 2 699 Kč.

Adidas Originals Sambae
Zdroj: Queens

Asics GT-2160 - 2 689 Kč

V jakýchkoli teniskách s logem Asics budeš hrát nejvyšší módní ligu a model GT-2160, který vzdává hold technickému provedení řady GT-2000, je trefou do černého.

Schéma „Pure Silver“ s výraznými modrými a kovovými akcenty si zachovalo všechny klíčové aspekty slavné modelové řady, včetně zvlněného tvarování mezipodešve, stélky s technologií Gel™ a prodyšného síťovaného svršku.

Model Asics GT-2160 má industriální vzhled a je ztělesněním moderní městské estetiky roku 2024, kterou musíš zakomponovat do svých outfitů. Cena je 2 689 Kč, což by nemělo být překážkou.

Asics, tenisky
Zdroj: Queens

Adidas Originals Response CL TR - 2 999 Kč

Pokud hledáš obuv, která zvládne nejen městské ulice, ale i outdoorové prostředí, pak pro tebe máme skvělý tip v podobě tenisek adidas Originals Response CL TR.

Novinka v portfoliu produktů adidas čerpá inspiraci z trailových běžeckých bot z počátku tisíciletí a kombinuje robustní outdoorové prvky respektive technologie s moderní estetikou. Mezipodešev z materiálu EVA poskytuje odpružení, zatímco gumová podrážka zajišťuje trakci. Hnědý textilní svršek se semišovými překryvy dodává odolnost a je ideální pro sport i běžné nošení. Pokud máš zájem, připrav si 2 999 Kč a zazáříš, ať už se vydáš kamkoli.

Adidas Originals Response CL TR
Zdroj: Queens

Adidas Originals Ozweego Pro - 2 549 Kč

Naše srdce zaplesalo také při pohledu na další signature model adidas Originals, který dokonale obohatí každou sbírku.

Tenisky adidas Originals Ozweego Pro svým vzhledem vycházejí z ikonického běžeckého modelu z počátku tisíciletí, mají svršek z textilní síťoviny se svařovanými liniemi a metalickými detaily, které jim dodávají luxusní futuristický vzhled a nesou se na mimořádně pohodlné mezipodešvi z materiálu EVA. Nazuj si tyto sportovní krásky a dodej energii každému svému kroku. Jejich cena je 2 549 Kč. 

Adidas Originals Ozweego Pro
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adistar Cushion x Song For The Mute - 3 899 Kč

Čtvrté pokračování úspěšné spolupráce mezi značkou adidas Originals a oděvní značkou Song For The Mute přináší zcela nové a neokoukané pojetí tenisek adistar Cushion, které jsme si zamilovali.

Jak už název napovídá, díky jedinečnému patentovanému odpružení Adistar je bota neuvěřitelně pohodlná a bude tě doprovázet na celodenních dobrodružstvích. Navíc se nese na podrážce s dokonalou přilnavostí, takže můžeš vyrazit a objevit vše podstatné. Schéma v různých odstínech zelené těmto běžeckým teniskám velmi sluší.

Adidas Originals Adistar Cushion, Song For The Mute
Zdroj: Queens

Asics Gel-NYC Utility - 3 999 Kč

Designérský tým japonské společnosti Asics je vždy o krok napřed před svými konkurenty a tentokrát nás o tom přesvědčil prostřednictvím nové verze tenisek Asics Gel-NYC s přívlastkem Utility.

Model čerpá inspiraci z dědictví a moderních výkonnostních běžeckých stylů s podpisem Asics. Svršek s lehkostí kombinuje prodyšnou tkaninu se syntetickými překryvy, to vše v tmavě černém a šedofialovém schématu. Samozřejmostí jsou pokročilé technologie, jako je kombinace odlehčené pěny v mezipodešvi a stélka Gel™, která ti umožní objevit, co je to pohodlí.

Asics Gel-NYC Utility
Zdroj: Queens

Asics Gel-Kayano 14 - 3 999 Kč

Náš poslední a zároveň nejoblíbenější model s podpisem značky Asics nese název Gel-Kayano 14 po tvůrci Toshikazu Kayanovi, který vytvořil první verzi v roce 1993.

Tento model je pravděpodobně největším hitem z japonských dílen za poslední sezóny a v barevném provedení „Cream/Denim Blue“ vypadá opravdu skvěle. Vedení společnosti tyto tenisky poprvé představilo v roce 2000 a aktualizovaný design nabízí svěží kombinaci modré, krémové, bílé a stříbrné barvy na odolné gumové podrážce, která je nabitá technologiemi – podpůrným systémem Trusstic® i odpružením Gel®. Cena činí 3 999 Kč.

Asics Gel-Kayano 14
Zdroj: Queens

Mizuno Wave Rider ß - 4 859 Kč

Pokud si potrpíš na kvalitu, vzhled a také rád*a vyčníváš z davu, zajímavou alternativou k botám od značek jako adidas, Asics nebo Nike by mohly být modely od Mizuno, značky, která je na trhu již od roku 1906.

Mezi novými modely v internetovém obchodě Queens nás zaujaly dva styly – první z nich se jmenuje Wave Rider ß a je poctou tradici a inovacím, které Mizuno přináší. Obuv má kořeny v dlouhé a bohaté historii řady Rider a vyznačuje se originálním designem s vysoce kvalitním zpracováním. Kromě špičkových materiálů a detailů jsou tenisky vybaveny pokročilými technologiemi, jako je přenos tepla nebo podrážková jednotka WR26 se sexy zvlněnými tvary.

Díky minimalistickému šedobéžovému schématu je snadno sladíš s cargo kalhotami i džínami širokého střihu. Připrav si 4 859 Kč.

Mizuno Wave Rider
Zdroj: Queens

Mizuno Wave Prophecy LS - 6 399 Kč

Dnešní seznam uzavíráme teniskami Mizuno Wave Prophecy LS, které jsou inspirovány vzhledem svého oblíbeného předchůdce, modelu Wave Prophecy 8. 

Jedinečný styl běžecké obuvi, který zaboduje i mimo běžeckou dráhu, se pyšní prémiovými materiály (semiš, textil a syntetické tkaniny) zabalenými do univerzálních šedých a béžových odstínů s různými texturami. Oceňujeme všechny detaily, včetně odolné konstrukce kolem paty, textury svršku nebo odpružené mezipodešve se vzduchovými bublinkami.

Mizuno Wave Prophecy LS je funkční a atraktivní teniska hodná cenovky 6 399 Kč. K dispozici je také bílo-stříbrná varianta, která je levnější.

Mizuno Wave Prophecy LS
Zdroj: Queens
Prohlédni si kompletní nabídku obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Queens
Domů
Sdílet
Diskuse