Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Spooky season je tady. Jaké seriálové pecky najdeš na streamu v říjnu?

Max

Franšíza (6. října)

Od Maxu by nejspíš všichni rádi viděli další Rod draka, novou řadu The Last of Us, nebo třeba návrat Bílého lotosu. Jenže na tyhle pecky si budeme muset ještě pár měsíců počkat. Mezitím však streamovací služba láká na jinou atraktivní novinku, tentokráte zaměřenou na pozadí produkce na velkém superhrdinském filmu. Producent Sam Mendes (Skyfall) spolu s tvůrci zjevně hodlá parodovat vznik všelijakých marvelovek a DC filmů, otázkou ale je, jestli přitom nabídne i samostatně nosný příběh se zajímavými postavami a funkčním humorem. Každopádně od Franšízy máme velká očekávání.

Netflix

Diplomatické vztahy – 2. řada (31. října)

Na Netflix se pak kromě jiného v říjnu vrátí chválený dramatický seriál Diplomatické vztahy s Keri Russell. Její postava chytré a obezřetné americké diplomatky v seriálu naviguje složité geopolitické hřiště, zatímco musí řešit taky osobní sféru svého života, zejména svého muže, jehož práci získala.

Disney+

Doktor Odysea (24. října)

Max (Joshua Jackson) je novým palubním doktorem na luxusní výletní lodi, kde personál tvrdě dře, a ještě tvrději jedná. Všichni z Maxova malého, ale nadaného týmu musí přiložit ruku k dílu, aby se daleko od pevniny vypořádali s unikátními lékařskými problémy a jeden s druhým. Nový seriál od Ryana Murphyho.

Na co budeš koukat ty?

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse