Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 3. října 2024 v 17:00
Čas čtení 1:52
Ondřej Mrázek

Spooky season je tady. Jaké seriálové pecky najdeš na streamu v říjnu?

Spooky season je tady. Jaké seriálové pecky najdeš na streamu v říjnu?
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY MAX SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM DISNEY+
Uložit Uložené

Přinášíme přehled novinek, které nám budou dělat společnost až do Halloweenu.

Spooky season neboli období roku (někdo tomu říká říjen), kdy si užíváme podzim i jeho mnohdy přízračnou atmosféru plnou chladného, deštivého počasí, strašidelných příběhů a samozřejmě taky rozmanitých halloweenských party.

Tebe ale už jistě zajímá, s čím tohle období strávíš zachumlaný*zachumlaná pod dekou na gauči u televize. Tak pojďme na to, protože tenhle měsíc bude na zatraceně zajímavé kousky až nezvykle bohatý.

Doporučeno
Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál 2. října 2024 v 10:00
Doporučeno
„Chodily mi i výhružky smrtí. Týden jsme ani nevycházely ven.“ Rosie z Hell's Kitchen se potýká s extrémní kyberšikanou „Chodily mi i výhružky smrtí. Týden jsme ani nevycházely ven.“ Rosie z Hell's Kitchen se potýká s extrémní kyberšikanou 30. září 2024 v 7:00
Doporučeno
Co hrát v říjnu? Návrat Dragon Age, nové Diablo i další Call of Duty Co hrát v říjnu? Návrat Dragon Age, nové Diablo i další Call of Duty 3. října 2024 v 9:01

Apple TV+

Dokonalý cizinec (11. října)

Alfonso Cuarón, režisér nejlepšího dílu Harryho Pottera, Gravitace nebo třeba Potomků lidí, se po letech vrací s novinkou, kterou tentokrát nebude film, ale seriál s Cate Blanchett. Ten by pak měl vyprávět fascinující příběh novinářky, která kolem sebe vybudovala auru úspěšné talentované ženy bez jakýchkoli poklesků, co ale většina světa neví, že její minulost je naopak velice temná.

Terapie pravdou – 2. řada (16. října)

Majitelé streamovací služby od Applu si v říjnu přijdou na své. Vedle ambiciózní novinky od Cuaróna se totiž vrací taky chválené komediálně laděné drama o vyrovnávání se se ztrátou, ve kterém hrají Jason Segel a Harrison Ford. Dodnes nikdo nechápe, jak se Forda podařilo pro tuhle věc ukecat, ale fakt, že je zpátky i ve druhé sérii, znamená, že byste asi seriálu měli začít věnovat pozornost.

Before (25. října)

No a do třetice všeho jablíčkového. Legendární komik a herec Billy Crystal není zrovna znám pro své dramatické role, přesto si na stará kolena jednu takovou střihnul v novém thrilleru, kde se coby dětský psychiatr seznámí s postavou záhadného klučiny, jehož život skrývá nejedno zlé tajemství. Co víc, ty dva nakonec bude pojit mnohem víc, než by si postava lékaře zprvu dokázala představit.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Zpět
Sdílet
Diskuse