Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
9. října 2024 v 11:28
Čas čtení 0:33
Magdalena Trajerová

Converse představuje novou limitku. Spojil síly s Tylerem, The Creatorem

Converse představuje novou limitku. Spojil síly s Tylerem, The Creatorem
Zdroj: Converse
MÓDA CONVERSE MÓDA
Uložit Uložené

Converse představuje novou limitovanou kolekci tenisek GOLF le FLEUR. Značka opět spojila síly s americkým rapperem a módním guru Tylerem, The Creatorem.

GOLF le FLEUR vzniklo jako podznačka ve spolupraci Converse a Tylerovou značkou Golf Wang. Tyto dvě módní ikony spojily své síly už v minulosti a nyní přichází s novou kolekcí. Ta se vyznačuje minimalistickým designem a pastelovými barvami. Každý model má na sobě jemný motiv pejska Darryla, jež je maskotem právě značky GOLF le FLEUR. Podrážka pak skrývá výraznější grafiku portýra.

Novou tenisku Darryl Chuck 70 můžete koupit v pěti pastelových barvách charakteristických pro Golf Wang – fialové, zelené, žluté, hnědé a modré. K dostání jsou tkaničky v klasické bílé či v barvě tenisky. Jedná se o typickou nízkou tenisku, jakou si představíš, když se řekne Converse.

Darryl Chuck 70
Darryl Chuck 70 Zdroj: Converse

GOLF le FLEUR byl poprvé představen na přehlídce Golf Wang v roce 2016. Svou první kolekci uvedla značka v roce 2017. První vydaný design byly boty Converse One Star ve světle modré barvě s názvem Clearwater.

Domů
Sdílet
Diskuse