Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 13. října 2024 v 14:07
Čas čtení 0:53
Anna Vondráková

Chystá se spin-off Teorie velkého třesku. Koukni, kdo z původního obsazení se má vrátit

Chystá se spin-off Teorie velkého třesku. Koukni, kdo z původního obsazení se má vrátit
Zdroj: CBS Television
FILMY A SERIÁLY MAX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Nové pokračování má sledovat příběh postav, které znáš z obchodu s komiksy. Dozvíme se tedy, jak dopadli Stuart, Bert a Denise.

Zprávy o tom, že spin-off vzniká, se objevily už v dubnu roku 2023, nyní došlo k odtajnění části obsazení. O čem seriál přímo bude, zatím ještě není jasné, scénář údajně pořád vzniká. Brian Posehn, Lauren Lapkus a Kevin Sussman se ale dle serveru Variety vrátí do rolí svých původních postav. 

Postava Stuarta se v seriálu poprvé objevila ve druhé sérii původního seriálu. Stydlivý a trochu zvláštní majitel obchodu s komiksy si získal srdce diváků a do seriálu se hned několikrát vrátil. Od osmé série se už začlenil mezi ostatní postavy a začal se objevovat pravidelně. Od desáté série se mu tvůrci rozhodli sehnat přítelkyni a v posledních dvou sezónách se tak objevila Denise. Geologa Berta si fanoušci můžou pamatovat především ze sérií s číslem šest a sedm, mihl se ale i v desáté řadě.

Pokud seriál opravdu vznikne, bude se jednat o čtvrtou sérii z vesmíru Teorie velkého třesku. Kromě mateřského seriálu, který na stanici CBS běžel hned 12 sezón, skončil v květnu 2024 i prequel Malý Sheldon, který se dočkal sedmi sérií. Už 17. října pak bude mít na CBS premiéru spin-off tohoto seriálu s Emily Osment a Montana Jordanem nazvaný Georgie and Mandy's First Wedding. 

Domů
Sdílet
Diskuse