Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
18. října 2024 v 17:03
Čas čtení 0:41
Anna Vondráková

Happy Meal pro dospělé s figurkami z Přátel? McDonald's představil novou limitku

Happy Meal pro dospělé s figurkami z Přátel? McDonald's představil novou limitku
Zdroj: National Broadcasting Company (NBC)
FILMY A SERIÁLY MCDONALD’S
Uložit Uložené

Dospělou verzi Happy Mealu s motivem seriálu Přátelé uvedl řetězec ve Španělsku.

Limitovaná edice obsahuje speciální box a dokonce i hračku – figurku jedné z hlavních postav. Vybrat si tak zákazníci můžou Moniku, Rachel, Phoebe, Rosse, Chandlera nebo Joeyho, případně je lze posbírat postupně všechny. K jídlu dostanou i speciální omáčku Marinara inspirovanou postavou Moniky, kterou v seriálu ztvárnila herečka Courtney Cox.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený McDonald's® España (@mcdonalds_es)

Dospělou verzi oblíbeného Happy Mealu nepředstavil McDonald's poprvé. Například minulý rok v prosinci uvedl řetězec podobný produkt. Šlo o speciální edici ve spolupráci s Kerwinem Frostem. Obsahovala 10 kusů kuřecích McNuggets nebo Big Mac, hranolky, nealkoholický nápoj a speciální hračku – tzv. McNugget Buddy.

Doporučeno
Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo 18. října 2024 v 10:21

Nové menu inspirované seriálem Přátelé je momentálně dostupné jen ve Španělsku a k dispozici bude jen po omezenou dobu od 8. října do 11. listopadu. Uchvátilo ale i uživatele v ostatních zemích. „Mělo by být dostupné po celém světě,“ píše jeden z uživatelů na sociální síti.

„Jdu hledat letenky do Španělska,“ píše další.

Na to, jestli McDonald's prosby fanoušků vyslyší a nabídku rozšíří i do dalších částí světa, si ale budeme muset počkat.

Domů
Sdílet
Diskuse