Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 21. října 2024 v 18:19
Čas čtení 0:55
Ella Petrová

18+: Vysvětlujeme nový sexuální virální trend snowballing. Připrav se, že to není nic pro slabší povahy

18+: Vysvětlujeme nový sexuální virální trend snowballing. Připrav se, že to není nic pro slabší povahy
Zdroj: Freepik
ZAJÍMAVOSTI SEXUALITA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

V překladu se jedná o sněhovou kouli, co to však může znamenat v intimnějším slova smyslu?

Nové termíny a trendy vznikají neustále. Vyznat se v tom, co má jaký význam, není jednoduché. Některé z nich jsou zcela neškodné, jiné ale pořádně zarážející. A tohle je přesně ten případ. Upozorňujeme tě, že se možná budeš cítit znechuceně.

Snowballing je termín popisující velmi intimní akt, který se pravděpodobně většině z nás nebude pozdávat. Přesto jsou tu tací, kteří si v těchto bizarnostech libují. Během tohoto aktu jde o to, že si partneři předávají s*erma z úst do úst.

Doporučeno
Co znamená trend „Thank you, Beyoncé“ na TikToku? Zpěvačce už poděkoval i Ryanair Co znamená trend „Thank you, Beyoncé“ na TikToku? Zpěvačce už poděkoval i Ryanair 18. října 2024 v 12:02

Často se tomu také říká „c** swapping“, což v překladu znamená výměna s*ermatu. Zahrnuje to kombinaci s*ermatu a slin rozšiřujících se při každé výměně, podobně jako když se sněhová koule zvětšuje, když se vytváří. Proto tato reference.

Ačkoli termíny „snowballing“ a „c** swapping“ se často používají ve stejném významu, je mezi nimi menší rozdíl. Snowballing se týká konkrétně partnera, který dostal ejakulát jako první, zatímco obecné sdílení tekutin může být označováno jako „c** swapping“.

Co radí experti?

Důležité je také poznamenat, že v tomto případě je třeba dbát na své zdraví. Sexuoložka E. Michelle Thomas všem lidem, kteří se do tohoto aktu zapojují, radí, aby se předtím otestovali na sexuálně přenosné nemoci. A byli tak v klidu, že tento zážitek prožijí bezpečně.

Je na zvážení každého, jestli se do něčeho takového chce pouštět. Stejně jako jiné intimní aktivity i snowballing je hluboce osobní. Vyžaduje otevřenou komunikaci, vzájemný souhlas a pozornost na bezpečí.

Domů
Sdílet
Diskuse