Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 27. září 2024 v 8:02
Čas čtení 0:46
Anna Vondráková

Nejkrásnější gymnastka světa promluvila o bizarních fanouškovských interakcích. Co šíleného po ní žádali?

Nejkrásnější gymnastka světa promluvila o bizarních fanouškovských interakcích. Co šíleného po ní žádali?
Zdroj: Peter Forest/Getty Images
SPORT SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Uložit Uložené

Influencerka a údajně nejkrásnější gymnastka světa Olivia „Livvy“ Dunne prozradila, že jí vadí, když ji lidé odsuzují kvůli vzhledu.

Jednadvacetiletá gymnastka a influencerka ze Spojených států Olivia Dunne se proslavila především v roce 2020 díky svým profilům na sociálních sítích. Nyní ji na Instagramu sleduje přes pět milionů lidí a na TikToku už dokonce překonala hranici osmi milionů. V současné době reprezentuje gymnastický tým Louisiana State University Tigers, kterému letos pomohla k zisku titulu na Národním šampionátu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Olivia Dunne (@livvydunne)

Bizarní komentáře

„Víte, co jsem měla opravdu dlouho v komentářích? Lidé se mě ptali, jestli jim dám vodu z vany, ve které jsem se koupala,“ uvedla nedávno v podcastu Best of Both Worlds with Flau’jae.

„Říkala jsem si, co se to stalo s mým životem? Ale teď už se to trochu uklidnilo, tohle byl šílený zážitek, na který nikdy nezapomenu. Já jsem to tak trochu odbyla jako vtip. Asi jsem i říkala věci, které jsem neměla, ale tehdy to bylo vtipné,“ dodala. 

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš kultovní seriál Ztraceni? KVÍZ: Jak dobře znáš kultovní seriál Ztraceni? 26. září 2024 v 7:00

Podobné požadavky od fanoušků jí prý tolik nevadí a bere je s humorem. Problém má s něčím jiným. „Už jsem slyšela, že si nic z toho, co mám, nezasloužím. Nebo že gymnastika není opravdový sport,“ prozradila. „Lidé by tak asi nemluvili, kdyby byli na mém místě.“ 

Doporučeno
Cesta k Jadranu za 2 hodiny? Plán na megaprojekt, který by Čechy přiblížil k moři, vznikl už za Masaryka Cesta k Jadranu za 2 hodiny? Plán na megaprojekt, který by Čechy přiblížil k moři, vznikl už za Masaryka 27. září 2024 v 7:00
Domů
Sdílet
Diskuse