Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 20. října 2024 v 7:00
Čas čtení 3:20
Richard Balog

Outfit check nejlepších podzimních modelů je tu. Vedou elegantní NobodyListen a classy Bé Hà

Outfit check nejlepších podzimních modelů je tu. Vedou elegantní NobodyListen a classy Bé Hà
MÓDA OUTFIT CHECK
Uložit Uložené

Prohlédni si 12 outfitů českých influencerek a influencerů či umělců a umělkyň nebo lidí, kteří pracují přímo v oděvním průmyslu.

Podívej se, co si do ulic nebo na eventy oblékli Bé Hà Nguyen, rappeři Yaksha a WEN, Jakub NobodyListen Strach nebo Dalyb.

Nejlepší outfity si obvykle necháváme na konec seznamu, ale tentokrát uděláme výjimku a dokonalý outfit od Bé Hà Nguyen představíme jako první.

 Bé Hà na pařížském fashion weeku

Oblíbená influencerka měla možnost vidět živou přehlídku značky Etam na pařížském týdnu módy, pro kterou zvolila odvážný, ale sofistikovaný look. Oblékla průsvitný krajkový top Etam, oversized sako, minisukni s výrazným páskem a kožené boty na vysokém podpatku, které outfitu dodaly dynamiku a nadčasovost. Classy!

Ha Nguyenová
Zdroj: Instagram/@beha_nguyen

Faux fur season zahájena

Karolína Kurková má na Instagramu přes milion sledujících, mimo jiné díky tomu, že vypadá skvěle ve všem, co si oblékne. Níže uvedený look je toho dokonalým příkladem. Úspěšná česká topmodelka vystoupila na jednom z galavečerů v těchto báječných šatech od Elieho Saaba. Výslednou siluetu doplnila „chlupatým“ kabátem v černé barvě.

Karolína Kurková
Zdroj: Instagram/@karolinakurkova

Elegantní corp core

Karolína Chomisteková má módu v malíčku a přesvědčila nás o tom i na akci Top Session, když přišla v tomto elegantním outfitu a vypadala božsky. Známá modelka a influencerka sladila bílé zkrácené sako se širokými rukávy s jednoduchým bílým topem, černou sukní ke kolenům, metalickou zlatou kabelkou a podpatky. Třešničkou na dortu byly jemné zlaté šperky.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek, Marie Hason

Výrazný detail

Na módní akci Top Session předvedla skvělý outfit také Natália Selveková, podnikatelka, jejíž kosmetické produkty milují nejen slovenské a české ženy. Natália má ve svém šatníku spoustu kousků vysoké módy, ale často nosí i kousky od místních návrhářů, jako v tomto případě, kdy oblékla modely Pavla Dendise, které stylizoval Andrej Kusalík. Kombinace různých materiálů a textur, včetně šperků a kabelky Hermès v nepřehlédnutelném designu, spolu dokonale ladí.

Natália Selveková
Zdroj: Instagram/@natalia.envy, Marie Hason

Monochromatický look

Za akcí Top Session stojí ředitelka časopisu Top Fashion, kterou považujeme za jednu z nejlépe oblékaných Slovenek – Barbora Franeková. O svém vytříbeném vkusu nás přesvědčila v dokonalém outfitu v podzimních tónech.

Barbora vyrazila do bratislavských ulic v šedém polosvetru s žebrovanou strukturou a zapínáním na knoflíky, dlouhé úzké sukni a elegantních botách. Sluneční brýle cat eye pochází z módního domu Balenciaga a malá kabelka v trendy tmavě červené barvě je od Victorie Beckham.

Barbora Franeková
Zdroj: Instagram/@barborafranekova

Světlý kostým

Kromě Top Session 2024 se v Bratislavě konala ještě jedna módní akce, na které jsme nechyběli ani my, ani influencerka Miroslava Dobiš. Žena, jejíž vkus a styl inspiruje mnoho Slovenek a Češek, přišla první den Mercedes-Benz Fashion Live! v originálním outfitu od slovenské návrhářky Veroniky Kostkové. Lehký kalhotový kostým s pěknými detaily v horní části sladila s botami na silném podpatku a malou kabelkou, kterou si před přehlídkou koupila v Zaře. Tmavě červený odstín vínové je barvou letošního podzimu a můžeš ho snadno zakomponovat do svých každodenních outfitů.

Miroslava Dobiš
Zdroj: Instagram/@fashionspy.sk

Chew Forever meets Dior

Michal ‚Yaksha‘ Novotný je pro nás pravidelným zdrojem inspirace v každém segmentu, kterého se dotkne, včetně módy. Naposledy nás zaujal díky outfitu na fotce od @carla.smalo, kdy si oblékl tričko s dlouhým rukávem od české streetwearové značky Chew Forever, pytlovité džíny, u kterých místo standardního pásku použil šňůrky, a nechyběla ani kšiltovka s podpisem módního domu Dior.

Yaksha
Zdroj: Instagram/@yak.sha, @carla.smalo

Dres! 

Zatímco dámská část outfitů se nese ve znamení elegance, v té pánské převládá kombinace streetwearu a high fashion. Stačí se podívat na Yakshův outfit výše nebo na look v podání Dalyba z O2 areny. Na pódium během koncertu Rytmuse vyběhl v dresu týmu NHL Toronto Maple Leafs, pytlovitých kožených kalhotách s nýtovaným páskem a řetězem a v ikonických botách Timberland v hnědé barvě. Jako doplňky zvolil oválné sluneční brýle, kožené rukavice a malou tašku.

Dalyb
Zdroj: Instagram/@dalybhahacrew

By Tobias Equipment

Rapper WEN letos vydal jedno z nejlepších alb a naplno si užívá zasloužený ‚rockstar life‘. Kromě vlastních koncertů stihl Wen navštívit i Prahu, kde se předvedl během přehlídky Tobias Equipment na MBPFW. Na sobě měl samozřejmě modely z rukou návrháře Tobiase Schuberta; černou oversized mikinu s grafickým motivem plamenů a tmavě šedé baggy džíny. Chválíme také mohutné černé boty, úzké sluneční brýle a šperky.

WEN
Zdroj: Instagram/@ohmywen

Klasika v podzimních tónech

Českou hudební scénu na podzim dokonale reprezentuje Jakub ‚NobodyListen‘ Strach. Producent, DJ, organizátor vlastních Addict akcí a v neposlední řadě módní ikona, která pravidelně předvádí outfity jako vystřižené ze slavných módních časopisů. NobodyListen tentokrát zabodoval v parádním městském outfitu, když ukázkově zkombinoval pletený svetr s hlubokým výstřihem s bílou košilí a kravatou, širokými černými kalhotami, koženými rukavicemi a elegantními botami.

NobodyListen
Zdroj: Instagram/@nobodylisten

Keep it simple

V jednoduchosti je krása. Tuto větu si pravděpodobně řekl český návrhář Lukáš Macháček, když sestavoval outfit na obrázku níže. Vyhledávaný módní návrhář měl na sobě černou mikinu s dvojitým zipem od své stejnojmenné značky, klasické černé kalhoty rovného střihu a tenisky s logem Vans. Nepochybujeme o tom, že podobný outfit si snadno sestavíš i ty.

Lukáš Macháček
Zdroj: Instagram/@lukasmachacek

Kabelka pro muže

Závěr seznamu patří českému stylistovi Filipu Vaňkovi, který se stylingem pomáhal mnoha celebritám včetně Leoše Mareše a Moniky Marešové a jeho Instagram je plný módní inspirace. Pokud hledáš tip na svěží podzimní outfit, podívej se, jak Filip sladil modely s vintage logem Burberry z nejnovější kolekce. Nám se nejvíc líbí vlněný kabát v černé barvě s kontrastními bílými detaily, ale v šatníku bychom uvítali i koženou kabelku přes rameno.

Filip Vaněk
Zdroj: Instagram/@filipvanek
Domů
Sdílet
Diskuse