Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 24. října 2024 v 9:27
Čas čtení 0:46
Karolína Uličná

Nicole Kidman musela několikrát přerušit natáčení nového erotického thrilleru. Nechtěla předstírat další orgasmus

Nicole Kidman musela několikrát přerušit natáčení nového erotického thrilleru. Nechtěla předstírat další orgasmus
Zdroj: A24
OSOBNOSTI FILM
Uložit Uložené

Nový film s Nicole Kidman a Harrisem Dickinsonem v hlavních rolích bude uveden do kin koncem roku. U nás se ho nejspíš dočkáme ještě později.

V erotickém thrilleru s názvem Babygirl si Nicole zahraje manažerku, která ohrozí svou kariéru i rodinu, když si začne vášnivý románek s mnohem mladším stážistou.

 

V rozhovoru pro The Sun prozradila, že novinka bude opravdu vášnivá. Pro samotnou herečku možná až moc. Nicole totiž musela několikrát přerušit natáčení kvůli tomu, že nechtěla zažít další orgasmus. „Už nechci orgasmus. Už se ke mně nepřibližujte. Nesnáším to. Je mi to jedno. Už se mě nikdy v životě nikdo nedotkne! Je mi z toho zle,“ řekla sedmapadesátiletá herečka a dodala, že během natáčení měla pocit, že „vyhořela“.

Doporučeno
Pamela Anderson: Jak autentická je ve skutečnosti její nová éra bez make-upu? Pamela Anderson: Jak autentická je ve skutečnosti její nová éra bez make-upu? 24. října 2024 v 7:00

V rozhovoru také uvedla, že hrát scény s čtyřiašedesátiletým Antoniem Banderasem v roli jejího manžela Jacoba bylo často příliš náročné. Role v thrilleru Babygirl pro ni byla zcela novou zkušeností: „Jako herečka jsem se pořád hledala, pořád jsem si říkala, kde jsem ještě nebyla. A co všechno mohu jako člověk prozkoumat? A tohle byla oblast, ve které jsem ještě nikdy nebyla.“

Režisérka Halina Reijn se inspirovala sexuálním thrillerem Základní instinkt, v němž si zahráli Sharon Stone a Michael Douglas. Vypráví příběh spisovatelky, jejíž muž zemře za podivných okolností, což se stane i předmětem její knihy. Záhy se tak stává i hlavní podezřelou.

Domů
Sdílet
Diskuse