Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 24. října 2024 v 13:02
Čas čtení 1:18
Ondřej Mrázek

VIDEO: Nejpopulárnější americký seriál Yellowstone se konečně vrací. Hlavní hvězdu v něm už neuvidíme

VIDEO: Nejpopulárnější americký seriál Yellowstone se konečně vrací. Hlavní hvězdu v něm už neuvidíme
Zdroj: Paramount Network
FILMY A SERIÁLY KEVIN COSTNER
Uložit Uložené

Druhá část páté řady Yellowstone bude mít premiéru na Paramount Network 10. listopadu.

„Všichni zapomněli, kdo řídí tohle údolí,“ hřmí hlas Johna Duttona (Kevin Costner) na začátku traileru a zdůrazňuje jeho odhodlání ochránit dědictví své rodiny. Jenže objeví se skutečně Costnerova postava zpátky v centru druhé poloviny páté řady Yellowstoneu? Ačkoliv by nově spuštěný marketing naznačoval, že ano, ve skutečnosti tomu tak nejspíš nebude.

Doporučeno
Nicole Kidman musela několikrát přerušit natáčení nového erotického thrilleru. Nechtěla předstírat další orgasmus Nicole Kidman musela několikrát přerušit natáčení nového erotického thrilleru. Nechtěla předstírat další orgasmus 24. října 2024 v 9:27
Doporučeno
Pamela Anderson: Jak autentická je ve skutečnosti její nová éra bez make-upu? Pamela Anderson: Jak autentická je ve skutečnosti její nová éra bez make-upu? 24. října 2024 v 7:00
Doporučeno
Nejoblíbenější halloweenské kostýmy v roce 2024. Vedou horory a memy Nejoblíbenější halloweenské kostýmy v roce 2024. Vedou horory a memy 23. října 2024 v 9:01

Pro připomenutí, pátá řada měla premiéru 13. listopadu 2022. Její druhá část tak přichází doslova o dva roky později, což je obvykle celková pauza mezi sériemi. Nezvykle dlouhé čekání pak způsobila řada faktorů, od rozhodnutí kravaťáků z Paramountu mít chválené a rekordně sledované drama s Kevinem Costnerem co nejdřív zpátky na obrazovkách, ačkoliv nebylo hotové, přes neuvěřitelné vytížení jeho tvůrce Taylora Sheridana, jenž vedle toho píše, produkuje a natáčí dalších několik seriálů (mimo prequelů 1923 a 1944 taky spin-off o ranči 6666 nebo novinky Special Ops: Lioness či Landman) a filmů, až po hollywoodskou stávku, která znemožnila v pokračování produkcí na bezmála půl roku.

Spousta se udála za tu dobu. Tím nejzásadnějším je pro fanoušky seriálu ale rozhodnutí hlavní hvězdy Yellowstoneu Kevina Costnera vzdát se role Johna Duttona, aby si mohl splnit dlouholetý sen a natočit vlastní velkolepou westernouvou ságu Horizont. To jej dostalu do sporu jak s televizí, tak Sheridanem, takže nakonec muselo dojít k přepsání scénářů, z nichž byla postava Johna Duttona vyškrtnuta a celý seriál tak domněle pátou řadou skončí, aby udělal místo pro pokračování. Celé tohle drama v pozadí nás každopádně přivádí k novému traileru.

V tom je totiž Costner díky starším záběrům z předchozích řad velmi prominentní, tvůrci ovšem zjevně lákají fanoušky a fanynky na něco, co tak úplně nepřijde. Zatím se oficiálně neví, jakým způsobem se absence Costnerovy postavy vysvětlí (a je možné, že budou použity starší nebo nepoužité záběry, aby tam byl aspoň na chvíli), jedno je však jisté, všichni ostatní hrdinové seriálu budou nadále bojovat o holé přežití. A opět to zjevně bude zatraceně napínavá, skvěle natočená a díky nádherným scenériím taky mimořádně překrásná podívaná. Těšíš se?

Domů
Sdílet
Diskuse