Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 23. října 2024 v 9:01
Čas čtení 2:13
Anna Peclová

Nejoblíbenější halloweenské kostýmy v roce 2024. Vedou horory a memy

Nejoblíbenější halloweenské kostýmy v roce 2024. Vedou horory a memy
Zdroj: Warner Bros.
MÓDA ANIME HALLOWEEN MARVEL
Uložit Uložené

S blížícím se Halloweenem zveřejnil Google seznam nejoblíbenějších kostýmů pro tento rok. Jsou mezi nimi postavy z vesmíru Marvel, filmu Beetlejuice Beetlejuice, videoher i anime. Poznáš je všechny?

10. Lady Deadpool

Alternativní verze superhrdiny Deadpoola z vesmíru Marvel Comics. Má schopnost regenerace a nadlidskou sílu a reflexy. Krátce se objevila v letošním filmu Deadpool & Wolverine, kde ji ztvárnila partnerka Ryana Reynoldse Blake Lively.

9. Sabrina Carpenter

Popová zpěvačka známá svými blond vlasy, osobitým lehce provokativním stylem a hlavně ikonickým sexy korzetem se srdíčky. Není divu, že dívky budou letos chtít oslnit podobnými outfity. Sabrina je ve světě čím dál populárnější.

8. Doctor Doom

Jeden z nejznámějších superzáporáků z komiksů firmy Marvel Comics. Je protivníkem Fantastické čtyřky a Spider-Mana. Je to brilantní vědec s dovednostmi z oblasti magie a jeho kostým je tak cool, že si ho přivlastnil i rapper MF DOOM. Těžko říct, za koho tedy vlastně budou lidé na party s ikonickou maskou vyrážet.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse