Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 24. října 2024 v 14:36
Čas čtení 0:33
Anna Vondráková

Kim dostala od North originální dárek. Ocení ho hlavně fanoušci Skibidi Toilet

Kim dostala od North originální dárek. Ocení ho hlavně fanoušci Skibidi Toilet
Zdroj: Getty Images/North West
OSOBNOSTI KANYE WEST KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Jedenáctiletá dcera Kim a Kanyeho ukázala, že nastupující generace alfa má opravdu neobvyklý smysl pro humor.

Náhrdelník, který své matce věnovala k čtyřiačtyřicátým narozeninám, na sobě totiž nemá jen referenci na slavné virální video, ale i osobní věnování.

„S láskou, North 10/21/24,“ stojí na druhé straně. Jde tak i o dárek s citovou hodnotou, a ne jen pouhý vtip. A jedná se také o dárek s opravdu vysokou finanční hodnotou. Podle serveru The Mirror North vyšel asi na 20 tisíc dolarů (zhruba 467 000 korun).

Doporučeno
Generace Z si připadá už moc stará. Nerozumí memes mladší generace Generace Z si připadá už moc stará. Nerozumí memes mladší generace 3. srpna 2023 v 17:51

Videa, ve kterých se Skibidi Toilet objevuje, většinou zobrazují hlavu, která vyskakuje ze záchodu a zpívá píseň. Kolem ní se objevují další postavy, které do jejího rytmu tančí. Jeho tvůrcem je ruský umělec Alexey Gerasimov (známý také jako Blugray), tento fenomén se momentálně zařadil mezi oblíbené memy právě nastupující generace alfa. 

Domů
Sdílet
Diskuse