Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2015 22:33
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Xbox One a Playstation 4 se podařilo zkombinovat v jeden jediný herní laptop

TECH
Uložit Uložené

Playbox. Tak se nazývá herní laptop sestavený z next-genových konzolí Xbox One a Playstation 4.

Xbox One a Playstation 4 se podařilo zkombinovat v jeden jediný herní laptop

Eddie Zarick již v minulosti na svém YouTube kanálu předvedl přetvoření jednotlivých herních konzolí v přenosné herní laptopy a nyní se mu podařilo v jeden herní laptop přestavět next-gen konzole Playstation 4 a Xbox One. Laptop se nazývá Playbox a jedná se o přenosný sen takřka každého hráče.

Playbox má obrazovku s úhlopříčkou téměř 56 centimetrů a rozlišením 1080p, přičemž mezi jednotlivými konzolemi se přepíná jediným tlačítkem na zadní straně laptopu. Konzole nemohou být v chodu současně, z důvodu možného přehřívání.  

Mezi dřívější práce Eddie Zaricka patří například takzvaný Xbook Duo, laptop, který je sestaven z konzolí Xbox One a Xbox 360. Vytvořil také jednotlivé laptopy obou next-gen konzolí, které nesou název Playbook 4 a Xbook One.

V případě Playboxu se jedná o prototyp, momentálně tedy k prodeji žádný není. Eddie Zarrick ovšem prodává Xbook One za zhruba €1 270 a Playbook 4 za €1 185. Suma je to opravdu vysoká, je ale možné, že nabídce pár herních nadšenců stejně neodolá. 

Domů
Sdílet
Diskuse