Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2015 18:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ přijal pozvání do projektu s kouzelníkem, jehož triky nedokáže nikdo vysvětlit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Najít kartu v balíčku může být jednoduché, ale co tak rozbít skleněnou láhev pohledem?

I přes nepřeberné množství různých kouzelníků a iluzionistů nás ještě žádný nezaujal natolik, abychom mu věnovali alespoň pár řádků. Jen nedávno jsme však začali registrovat mladého a sebevědomého člověka, který si říká Bc. magician. Jeho skutečné jméno je Radek Bakalář a na všechny jeho dosavadní skutky se můžeš podívat na oficiálním YouTube kanálu.

Do úspěšného projektu Revolution of Magic si pravidelně zve známé české interprety, kde nechyběla ani jména jako Vladimir 518, Ben Cristovao, DJ Wich či Michal David. Ti přijali pozvánku do seriálu hlavně kvůli vlastní zvědavosti. Jinak tomu nebylo ani v aktuální poslední části při Separovi, pro kterého si Radek připravil show v podobě tří triků. A věřte mi, vysvětlit tyto iluze nebude jednoduché. Jelikož jsou všechny jeho kousky doprovázeny i dalším nezávislým člověkem, zbytečně budete hledat triky ve střihu kamery. Jako důkaz by měly stačit už jen výkřiky Separa a nevěřící pohledy po každém kouzlu. Skleněnou láhev, kterou rozbil pohledem, si ale musel u Piráta doma uklidit sám.

Domů
Sdílet
Diskuse